Arséne Wenger mintegy másfél nappal a nyári átigazolási szezon vége előtt úgy fogalmazott, hogy az Arsenal aktív a piacon, de nem akar átlagos játékost hozni.

A nyári átigazolási idény pénteken magyar idő szerint éjfélkor zárul a legtöbb profi ligában, tehát már csak pár órájuk maradt a menedzsereknek, hogy még erősítsenek a csapataikon. Az Arsenalt az elmúlt hetekben több játékossal is összeboronálták már a sajtóban, s azt maga Wenger is elismerte, hogy egy védekező középpályást és egy sokoldalú védőt még szeretne leigazolni.

A csütörtöki sajtótájékoztatóján Wenger elmondta, továbbra is nyitott az új játékosok leigazolására, de csak klasszisokat akar a csapatához hozni.

"Jelenleg elég játékos van a keretünkben, de mindig azon vagyunk, hogy javítsunk a csapaton. Ha egy igazi klasszis játékos elérhető lesz a piacon, mindenképpen meg fogjuk próbálni őt leigazolni." - mondta Wenger.

"Aktívak vagyunk a piacon, nagyon keményen dolgozunk. Vannak forrásaink az átigazolásokhoz, de ha valami nem most fog megtörténni, akkor majd megtörténik decemberben."

"Ugyanakkor nem akarunk átlagos játékosokat igazolni, klasszisokra van szükségünk. Csak akkor fogunk új játékosokat igazolni, ha az illető magas színvonalt képvisel."

Wenger ugyanakkor úgy véli, hogy már a jelenlegi keretben is sok minőségi játékos van.

"Eddig leigazoltuk Giroud-t, Podolskit és Cazorlát, ők mindannyian klasszis játékosok. Igenis úgy véljük, hogy van minőség a jelenlegi keretünkben is."

"Nagyon fontos, hogy higgyünk a jelenlegi csapatunkban, s ne feledjük, hogy ha a hosszú távú sérültjeink is felépülnek, még erősebbek leszünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Ó, ő nem igazol ilyen öreget, akkor se, ha megérné.
12 éve
de jongot 3,5 millióért vette meg a milan a city-től. ennyiért nekünk is megérte volna.
12 éve
Törölt felhasználó
Srácok! Nem akarom senkinek a jókedvét elvenni, de ha Walcottnak nem adott a csapat 100 ezres fizetést, akkor majd Dzeko idejön és lemond a 100 000-nél bőven magasabb fizetéséről, nem?
12 éve
és dzeko legalább már hozzá van szokva a premier league-hez, amúgy is mondogatta, hogy el akar menni. tevez és aguero és balotelli mellett nem sok sót fog megenni.
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kíváncsi leszek, hogy péntek éjfélig kit fog hozni az öreg, nem hiszem, hogy kapkodni fog az igazolásokkal.

Dzeko ügy érdekes lehet, hiszen ő is inkább erőcsatár, olyan Giroud féle, inkább vmi mozgékonyabb kéne, de az Öreg tudja ki kell ide, és Ő elhozza nekünk!!!

Szólj hozzá