Az angol sportlapok mai értesülései szerint a hosszabbításról szóló helyzet mégsem súlyosbodott el az Arsenal és Theo Walcott között annyira, hogy az angol játékos a következő 48 óra folyamán távozzon a csapattól, miután egyelőre nem írta alá az új, öt évre szóló szerződését Arséne Wenger csapatával.

A keddi hírek egyaránt arról szóltak, hogy az Arsenalnál komolyan felmerült Walcott eladásának lehetősége, miután a múlt pénteki hivatalos tárgyalások nem vezettek hivatalos eredményre. Az egyik súrlódási pont Walcott fizetési igénye: bár az Arsenal vezetősége hajlandó volt 5 ezer fonttal, 75 ezer angol font heti fizetést ajánlani a 23 éves játékosnak, Walcotték legalább 100 ezer fontban reménykednek.

A Telegraph legfrissebb értesüléseiből kiderül: Walcott és Wenger a mai edzéseket követően hosszasan tárgyaltak a jövőről. Bár a szélső tisztába tette, hogy jelen formában nem hajlandó elfogadni az Arsenal ajánlatát, hosszú távon is maradni akar a klubnál.

Emiatt a helyzet megváltozott az Arsenalnál: a csapat célja immáron nem az, hogy minél hamarabb formális választ kényszerítsen ki Walcottból - így felmerült annak a lehetősége is, hogy a játékos maradjon a csapatnál a 2013-ban lejáró szerződése - s az ingyen távozás ellenére is, hacsak az elkövetkezendő két napban egyetlen klub sem ajánl visszautasíthatatlan ajánlatot a játékosért.

Az érdeklődő csapatok közül egyébként egyedül a Liverpool mutatott formális érdeklődést a játékos iránt, a Manchester City jelenleg kivár a helyzettel.

Az Arsenal 12-15 millió fontot kérhet reálisan Walcottért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Azt olvastam, hogy elfogadott egy 5 éves szerződést. Kicsit pletyka szagú, de remélem igaz.

Tottenham állítólag kiárusítja Vaartot, Lennont és Parkert, illetve a Newcastle Cabayet, Tiotet
12 éve
Törölt felhasználó
A realból kiállítanak valakit :P
12 éve
Törölt felhasználó
Fabregas és Song ismét padoznak Song pályán se volt eddig nálunk alap kezdő lenne :-S
12 éve
Törölt felhasználó
cumizik a barca haha:D 2-0 a realnak és egy piros a bárkának. mindenki nézze a meccset:D :D :D :D
12 éve
Nagyon klassz mind a két audioblog. :)

Szólj hozzá