Az UEFA csütörtökön, 18:00-ás kezdéssel tartja a 2012/13-as Bajnokok Ligája csoportkör-sorsolását, miután szerda késő este teljessé vált a főtábla mezőnye.

Az Arsenal az elmúlt öt évben nyújtott európai szereplésük miatt az első kalapból várja majd az irányított sorsolást A sorsolás értelmében a 32 csapatot nyolc 4-4 csapatot csoportra fogják bontani. Egy csoportba nem kerülhet két ugyanolyan országból származó klub.

A-csoport: FC Porto, Dinamo Kijev, Paris Saint-Germain, Dinamo Zágráb

B-csoport: Arsenal, Schalke, Olympiakosz, Montpellier

C-csoport: AC Milan, Zenit Szentpétervár, Anderlecht, Malaga

D-csoport: Real Madrid, Manchester City, Ajax, Dortmund

E-csoport: Chelsea, Shakhtar Donetsk, Juventus, Nordsjaelland

F-csoport: Bayern München, Valencia, Lille, BATE Boriszov

G-csoport: Barcelona, Benfica, Szpartak Moszkva, Celtic

H-csoport: Manchester United, Braga, Galatasaray, Kolozsvár

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (87)

12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Én azt olvastam Remyvel kapcsolatban, h a Spurs beajánlott érte egy nagyobb összeget. Amit kaptak Modricért, azt mind el is akarják költeni. Ahogy nézegettem, Remynek sem lenne ellenére a klubcsere. Kár h nem London másik részébe akar jönni :-S
12 éve
Törölt felhasználó
Tehát drágább játékosokra nem kell számítani továbbra sem, csatár biztosan nem jön, szűrőposzton meg még Varga Józsinak is örülhetünk :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ne azt nézzétek, hogy Wenger kit hozna el, hanem hogy a vezetőség kire ad pénzt. Amíg normális fejesek voltak, Wenger nem sajnált 10-15 milliót egy játékosért - mert volt miből. Ha lenne pénz - vagyis ha nem rabolnák le a csapatot - akkor valószínűleg már Remy is rég itt lenne - arról nem is beszélve, hogy a gyakran hírbe hozott játékosok (Hazard, Götze, Dzagoev stb.) közül pár itt rúgná a bőrt.
12 éve
Athlon: Remy-re van esély? :) ha tényleg sokoldalú támadót akar Wenger,akkor a francia pont megfelel, hisz mindkét szélen bevethető ha jól tudom és középen is!Nekem nagyon tetszik a játéka, nem is alacsony,jó a felépítése is!

Szólj hozzá