Csütörtöki sajtóértesülések szerint az Arsenal kiszállt a Nuri Sahinért folytatott harcból, s a török játékos megszerzésért folyó huza-vonából mégis a Liverpool kerül ki győztesen.

A hét elején az Arsenal 2 millió fontot ajánlott a Real Madridnak Sahinért, a játékos 120 ezer fontos heti fizetéséből pedig 60%-át vállalt át - akkor úgy tűnt, hogy Arséne Wenger csapata lesz a befutó. A játékost hétfőn várták volna orvosira, amelyen azonban nem jelent meg. Felmerült, hogy felmerültek kisebb-nagyobb komplikációk a tárgyalásokat illetően, főleg azzal kapcsolatban, hogy legyen-e a végleges megvásárlási opciója az Arsenalnak Sahinért.

Ettől függetlenül még mindig az Arsenal volt a legesélyesebb Sahin megszerzésére, azonban az utolsó pillanatban a Liverpool még jobb feltételeket ajánlott a Real Madridnak, illetve a játékosnak: 5 millió font kölcsöni díjat, valamint, hogy Sahin fizetését teljes egészében állják a szezon folyamán. Brendan Rodgers menedzser pedig állandó kezdési lehetőséget ígért Sahinnak, aki kegyveszett volt José Mourinhónál.

A Liverpool ajánlatát azonban az Arsenal nem volt hajlandó tartani, így hiába hívta fel személyesen Wenger Sahint, az Ágyúsok kiszállnak a játékosért folytatott harcból. Rodgers a tegnapi Hearts elleni Európa Liga-meccsüket követően pedig bejelentette, hogy a közelgő órákban pozitív megerősítést kapnak Sahint illetően.

Az Arsenalnak azonban vannak más kiszemeltjei is Sahin posztjára, így várhatóan Wenger továbbra is aktív marad a nyári átigazolási szezon utolsó napjaiban is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
pedig vártam..de wengus látja a dolgokat és amit a pool csinált az felesleges pénz kidobás lett volna...
12 éve
Törölt felhasználó
Dehogy fogják azt a 11 milliót elkölteni... Stan nem azért vette a csapatot! 😏
12 éve
Park a Celta Vigo-hoz kerülhet! :)

12 éve
arsenalfan25: igen...nekünk is megért volna 9 milliót!...:S
12 éve
Törölt felhasználó
Pont tegnap néztem a nyári átigazolási összegeket, és 11 milliós pluszban vagyunk. Azt azért el lehetne költeni:)
Amúgy nyilatkozott Wenger, reggel olvastam a .com-on, h várható még mozgás az átigazolási piacon az Arsenalnál, és nem zárja ki azt sem, h távozó is lesz. Szal ha vki megy, akkor még több lenne a kasszában. Sztem Arshavinra gondolt, mert a Zenit ajánlatot tett érte.

Szólj hozzá