Arséne Wenger a Stoke elleni meccs előtti beharangozójában elmondta, hogy a jelenleg sérült játékosok közül Alex Oxlade-Chamberlainnek van esélye arra, hogy visszatérjen a keretbe a hétvégi mérkőzésre.

A fiatal angol szélső a Köln elleni meccsen sérült meg, a bokasérülése miatt pedig nem vállalta a bevetést a Sunderland elleni meccs előtti barátságos válogatott meccseken sem.

Chamberlain sérülése azonban immáron a múlté, s bár Wenger közleménye szerint még nem edzhetett a kerettel azóta, az angol ott lehet a Stoke elleni utazó keretben.

Laurent Koscielny vádlisérülése azonban nem jött rendbe időben, de Wenger a Liverpool ellen már számítana a franciára.

A Sunderland ellen nyitómeccsen kisebb meglepetésre nem Lukasz Fabianski, hanem Vito Mannone került a padra, mint cserekapus, az idősebbik lengyelnek ugyanis begyulladt a háta a múlt heti meccs előtt. Fabianski azonban már rendbe jött, a csütörtöki vizsgálaton jól teljesített.

Wenger végezetül annyit árult el, hogy nincsenek új sérültek a Sunderland elleni meccs óta.

A hosszú távú sérültek: Sagna, Frimpong és Wilshere várhatóan három hét múlva csatlakozhatnak a teljes körű edzésekhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Stoke egy undorító favágó csapat. Csak pontrúgásokból és bedobásokból tudnak veszélyeztetni. Remélem szétpasszoljuk őket!

Jack, épülj amilyen gyorsan csal lehet! :)
Arteta - Wilshere - Cazorla középpálya ütne!
12 éve
Én most ha nem lenne sérült Kos akkor is Pert játszatnám mert ő talán elbír Crouch-al!
12 éve
fecc04: Mertesacker jól is fog jönni a Stoke ellen!A magassága megvan ahhoz,hogy kifejelgesse a beadásokat!Rögzített helyzeteknél nagyon kell a német!Tavaly is jól játszott a Stoke ellen! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Koscielny kiesése (most) nem okoz problémát, Mertesacker kiválóan játszott a Sunderland ellen. Sőt, nem lennék Wenger helyében, mert nehéz lesz kiválasztani a kezdőpárost, a Vermaelen - Koscielny - Mertesacker hármasból - nem lesz más lehetőség, forgatni kell a védelmet, ellenféltől, taktikától függően, mert hiba lenne bármelyik játékost hosszabb ideig a padon tartani.

Szólj hozzá