Arsene Wenger elmondása szerint egy középpályást és egy hátvédet szeretne még igazolni az átigazolási ablak lejárta előtt.

Az Arsenal szombaton jelentette be Alex Song távozását a klubtól. Wenger szerint a csapat képes lesz nélkülözni a kameruni játékos hiányát, de mindezek ellenére a francia menedzser vásárolna még játékosokat.

Természetesen még egy középpályást szeretnénk igazolni. Talán még egy védőt is hozni fogunk, mivel úgy érezzük, hogy egyes posztokon kevesen vagyunk.

- árulta el Wenger

A gall mester ezek után ismét frusztráltságát fejezte ki a Sunderland elleni 0-0-ás nyitómérkőzés miatt. Wenger bizakodó, hogy a Stoke ellen sikerül javítania együttesének.

Ugyan nem veszítettünk, de nagyon frusztráló érzés, amikor hazai pályán játszasz, mindenki veled van, de mindezek ellenére nem tudsz több lehetőséget kialakítani, mint amennyit létrehoztunk azon a mérkőzésen. Nagyon nehéz ezeket a dolgokat megérteni.

A Sunderland elleni mérkőzés egyik legjobbja, az Arsenal új igazolása Santi Cazorla volt. Wenger elégedetten nyilatkozott spanyol középpályásáról.

Nagyon jól játszott. Úgy látszik, hogy ő lehet az év vétele. Mindene megvan, ami egy mérkőzésen kell. Képes kicsiben, és nagyban is megjátszani a társakat. Remek a jobb és a bal oldalon is egyaránt, ráadásul gólpasszokat is tud osztogatni, és természetesen keményen dolgozik. Egy igazi harcosról van szó, ami nagyon pozitívan hat ránk.
Hamar beilleszkedett a csapatba. Válaszolt a kritikusoknak, akik azt hangoztatták, hogy összeszokottságra lesz szükség. A jó játékosoknak nincs szükségük sok időre a beilleszkedéshez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

12 éve
Törölt felhasználó
nincs égetően szükség klasszikus szűrőre,Sahin a Dortmundban is sokat játszott vkp-t,szóval 2 box-to-box és egy letámadó Cazorlával nemlesz baj.
12 éve
Törölt felhasználó
Háháhá. Tessék RVP. Töröld ki a segged az MU-val. Legszebb öröm a káröröm. :D
12 éve
Törölt felhasználó
pedig szerintem jót tenne egy támadó is még. mindegy Wengerre bízom :)
12 éve
Megnéztem a meccs ismétlését két komoly hiányosságot hibát láttam:
Szélső védőink védekezése úgy ahogy jó volt de támadásban gyengék pedig ez fontos lenne.
Másik pedig hogy sokszor Ramseyre vagy Gervinhora jött ki a befejezése a támadásoknak és előbbi sosem volt jó benne utóbbi meg másfél éve bűn gyengén játszik.
Szerintem bal oldali védő egy védekezni és támadni tudó védő kellene
meg egy szélső mert se Gervinho se Walcott nem lesz elég Oxi még tapasztalatlan de komoly játékos lehet belőle.
Pozitívum:Cazorla nagyon tetszett Szerintem Giroud is jó lesz Poldi az nálam még ?-jel.
Maga a támadó játék olykor jó volt a védekezés közepes jó szintet ütötte meg.
12 éve
Kell a fasznak Berbatov! Ezek elviszik RvP-t mi meg egy Berbatovot hozunk a helyére ez még viccnek is rossz!

Szólj hozzá