A mai napon megkezdődnek a Premier League küzdelmei. Az első fordulóban az Arsenal a Sunderland együttesét látja vendégül az Emirates stadionban. A mérkőzés délután 16:00-tól lesz látható.

Az első forduló megnyerése lélektanilag nagyon fontos lehet az Arsenal számára, ám a 'fekete macskák' legyőzése nem lesz egyszerű feladat.

Az ágyúsoknál hiányzókból most sem lesz hiány, hiszen a mérkőzést biztosan kihagyja majd Laurent Koscielny, Alex Oxlade-Chamberlain és Alex Song is. Előbbi két játékos sérüléssel küzd, míg a kameruni középpályás a Barcelona együtteséhez tart. Jó hír viszont, hogy a hosszútávú sérültek közül Wilshere, Sagna, Rosicky és Frimpong hamarosan elkezdhetik a teljes körű edzésmunkálatokat.

Martin O'Neill keretében is találunk hiányzókat, hiszen Vaughan, Bardsley és Brown biztosan nem lesz ott a mai találkozón

Kérdés, hogy Arsene Wenger gárdája mennyire fogja megsínyleni Robin van Persie hiányát a mai találkozón, valamint arra is kíváncsiak az ágyús drukkerek, hogy az új igazolások, hogyan fognak majd hatni az Arsenal játékára.

A várható kezdő (4-2-3-1): Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Diaby, Arteta - Walcott, Cazorla, Gervinho - Podolski

Néhány érdekesebb statisztika:

Az Arsenal az előző 11 nyitómérkőzésén nem kapott ki.

Az ágyúsok 2008 óta először kezdhetnek hazai pályán.

Az előző 17 Sunderland elleni bajnoki mérkőzésen, mindössze csak egyszer kaptak ki Wenger fiai.

Az Arsenal nem nyert az előző 3 Premier League mérkőzésén, hazai pályán.

A Sunderland 7 bajnoki mérkőzés óta nyeretlen idegenben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (185)

12 éve
Törölt felhasználó
A player.arsenal.com a barátod :)
12 éve
mi a f*szom van itt????kedd óta nem voltam fenn az oldalon, csak a facebook-s oldalt néztem!Tiszta ideg voltam, majdnem földhöz vágtam a telót!....RVP távozásán nem lepődtem meg mert egy fasz!De Song????????????Emberek........akkorát néztem!Gyönyörű lesz!Újra egy nagyon "izgalmas" átigazolási időszakra számíthatunk ebben a szűk 10 napban....!

Nem láttam a meccset se!!:SS Valahol visszanézem,remélem a digi ismétli valamikor!Jól játszunk??valami mondana valaki a meccsről?? :)
12 éve
Törölt felhasználó
És ez csak 2 példa volt...RVP rengeteg helyzetet kihagyott..
12 éve
Törölt felhasználó
A Giroud-t szidóknak annyit hogy emlékezzetek a Milan elleni vagy a ManUtd elleni hazai meccsre amikor Robin 2 mekkora helyzetet hagyott ki...Pedig nemvolt mire fognia...Giroud jó lesz, inkább azt néznétek hogy milyen jól mozgott el a védőktől üres területre...de neem inkább kihagyott egy helyzetet adjuk el...milyen szurkolók vagytok ti?
12 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi mérkőzést látva, én látok potenciált a csapatba, csak olyan játékos kellene, aki tud gólt lőni, mert Giroudnak nem kevés időre lesz szüksége a tegnap látottak alapján.

Szólj hozzá