Az Arsenal tájékoztatása alapján Jack Wilshere kapja a Manchester Unitedhoz távozó Robin van Persie 10-ez mezszámát.

Wilshere az Arsenal akadémiájának neveltje, s bár már egy éve sérüléssel küzd, az angol játékos rehabilitációja jól halad: már elkezdhette a kinti futógyakorlatokat, s október végére akár már játszhat is.

A középpályás az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, hogy nagy megtiszteltetés lesz a 10-es számú mezt viselni.

"Nagy megtiszteltetés ez a számomra. Nagyon sokat jelent az, hogy újból azt a 10-es számú mezt viselhetem, amiben korábban az utánpótlás válogatottban játszhattam." - mondta Wilshere.

"A 10-es mez minden támadójátékosnak óriási dolgot jelent. Nagy büszkeséggel fogom viselni, csakúgy, mint ahogyan azt elődeim tették - úgy, mint például Dennis Bergkamp."

"Ezek után még izgatottabb vagyok a visszatérésem kapcsán, alig várom, hogy a 10-es mezben játszhassak."

Az Arsenal tájékoztatása alapján Lukas Podolski a 9-es mezszámot kapta, míg Santi Cazorla megörökölte Wilshere korábbi mezszámát, a 19-est. A korábbi 9-es, Park Chu-Young a 30-ast kapta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Rossz nézni a Premier League Magazine-t, Sallói úgy pofázik, mintha tudna valamit az Arsenal anyagihátteréről. :shut:
12 éve
Törölt felhasználó
Ez a srác aranylabdás lesz! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Lansburyről lehet tudni vmit?
12 éve
Gyerekek! Szarjuk már le azt a mocskos árulót! Szót sem érdemel! Törődjünk inkább a mi játékosainkkal ne máséval és főleg ne egy büdös lyúnálytidosssal!
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Egyébként Robin egy sziasztokot mondhatott volna a szurkolók felé, nem csak szó nélkül élni tovább az életet mint ha mi sem történt volna. Öröm nézni az edzésképeket milyen szépen vigyorog.

Szólj hozzá