Arsene Wenger a mai sajtótájékoztatóján ejtett néhány szót az Arsenal sérültjeiről.

A francia menedzser szerint a Wilshere, Rosicky, Sagna, Frimpong négyes megfelelő ütemben halad a visszatérés felé. Rossz hír viszont az ágyús drukkerek számára, hogy Alex Oxlade-Chamberlain és Laurent Koscielny is kihagyja a holnapi Sunderland elleni mérkőzést.

Wilshere, Rosicky és Sagna is jól haladnak a felépüléssel, de természetesen holnap nem lesznek bevethetőek. Ez jó hír mindenkinek. Jack már nagyon jól mozog és jelenleg gyorsan javul az állapota. Rosicky és Sagna is futhat már. Hamarosan újra elérhetőek lesznek, körülbelül egy hónap múlva elkezdhetik a teljes körű edzésmunkálatokat.

- mondta Wenger

Arteta fitt és bevethető, míg Frimpong három hét múlva elkezdhet edzeni. Kicsit gyorsabban halad a felépülése, mint azt terveztük, de ez csak jó lehet számunkra. Úgy gondoljuk, hogy októberre már 'versenyképes' állapotban lesz.
A mai napon több tesztet is végrehajtunk, mivel a hétközi válogatott mérkőzéseken többen is 90 percet játszottak. Ezek közé tartozik Cazorla is, aki Puerto Rico-ban szerepelt. Néhány játékos azonban kisebb rúgásokat kapott, mint például Song. A mai nap során megvizsgáljuk őket.
Walcott-ra vigyáznunk kell majd, még a válogatott mérkőzéseket is kihagyta a héten. Elméletileg azonban készen áll a játékra.
Elvesztettük azonban a Koscielny, Chamberlain kettőst, akik a legutolsó mérkőzésünkön, a Köln ellen sérültek meg. A válogatott mérkőzésektől is vissza kellett lépniük, és sajnálatos módon a holnapi napon sem léphetnek pályára. Chamberlain boka, míg Koscielny vádlisérüléssel bajlódik, de mindketten esélyesek, hogy visszatérhetnek a Stoke elleni mérkőzésre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
Wilshere olyan régen játszott, hogy sztem már elrohadt a lába, szval az ő helyére is nézhetünk vkit..
12 éve
Nem tudom ki nézi a Premier League magazint, de Salecnak sajnos teljes mértékben igaza van. Tavaly is nagyot harcoltunk a 4. helyért, ha nincs van persie, most szinte biztos nem lennénk ott a BL-ben. Most eladtuk a középpálya egyik legfontosabb emberét, és a tavalyi gólkirályt. Lehet pozitívan gondolkodni, hogy ' harcban leszünk a bajnoki címért' stb, de ha reálisan nézzük a dolgokat, megint a 3.-4. helyért fogunk harcolni.
12 éve
Törölt felhasználó
sziszi
sagna kos verma gibbs
mvila wilshere
walcott cazorla podolski
giroud

fabianski, diaby, gervinho, oxlade, sahin, coquelin, merte, arsha, rosicky, chamakh, frimpong, jenkinson
12 éve
Törölt felhasználó
Ebben a csapatban egyetlen egy ember van, akiben 100%-ig bízok! És az nem más, mint Arsene Wenger! Nélküle sehol sem lennék! A legjobban őt sajnálom. Végtelen bizalmat, időt, munkát fektet a játékosaiba, akik néhány év múlva simán továbbállnak...
12 éve
Törölt felhasználó
Láttad már játszani Bigliát, hogy ennyire ellenzed a leigazolását? Miért kell egy játékost egyből olyan játékossal pótolni akinek nagy a hírneve? Azért, hogy tudjunk hencegni a haveroknak? Mivel leszünk előrébb? Ha még most sem változott az álláspontod, nézd meg Koscielny honnan jött.
Végül ha visszaolvasod látod, hogy ő fajta nagynevű játékosokra céloztam.

Szólj hozzá