Laurent Koscielny úgy gondolja, hogy az Arsenal számára csak a bajnoki cím lehet a cél a következő szezont illetően, állítása szerint pedig ehhez főleg a szezonkezdésben kell javítania Arséne Wenger együttesének, főleg az előző idény példájából tanulva.

"Ha jól kezdjük az idényt, akkor benne lehetünk a bajnoki címért folytatott harcban. A tavalyi évben volt egy kis nehézségünk a szezon elején, de utána már a valódi csapatot láthatták a szurkolók." - mondta a 26 éves játékos az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Együtt kell dolgoznunk, együtt kell nyernünk, miközben segítenünk kell egymásnak, és ha jól elkapjuk a szezonrajtot, akkor lesz esélyünk a bajnoki címre is."

Koscielny a nyáron 2017-ig hosszabbította meg a szerződését az Arsenallal, az előző évben pedig olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hogy helyet kapott Laurent Blanc szűk keretében az Európa-bajnokságra.

"Boldog vagyok az Arsenalnál. Egy nagy csapatban játszok, nagyszerűen érzem magam a pályán. A családom is boldog Londonban, szóval eszem ágában sem volt távozni."

"Az Arsenal az első olyan klub, ahol több mint két évig maradok. Azért akarok itt maradni, mert itt minden meg van ahhoz, hogy boldog legyek. Kedvelek mindenkit a csapatnál, kedvelem a szurkolókat, s nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan menedzser klubjában játszhatok, mint Arséne Wenger. A csapattársaim mind egytől-egyig fantasztikusak, így nem is volt más opcióm, mintsem hogy aláírom az új szerződésem."

A játékos azt is elárulta, hogy boldog az Arsenalnál, s hogy még jobb idényre számít egyénileg is, mint amilyen a tavalyi volt.

"Egy picit más játékossá váltam, most már ismerem a Premier Ligát - sokkal éretebb vagyok, és fizikailag erősebbé lettem."

"Szeretek taktikus és technikás lenni a posztomon, de sokat dolgoztam azon is, hogy fizikailag még fittebb és erősebb legyek."

"Folytatni akarom a fejlődésemet az Arsenalnál. Tudom, hogy a tavalyi szezonban jól játszottam, de a következő idényben még többet akarok kiadni magamból, hiszen a trófeák a céljaim az Arsenalnál."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Walcott is bevethető középen!
12 éve
ericsson! Azért ketten kevesen lesznek, mert Chamakh használhatatlan! Néha az az érzésem, hogy gólt se akar rúgni csak kötelességből elfutkározik a védők előtt és ennyi a pali.
12 éve
Törölt felhasználó
...vagy nem fog egy után se nézni. A Köln elleni mecs 2. félidejében amíg be nem állt Robin Podolski játszott középen, így az sem elképzelhetetlen, hogy középen számít rá az öreg és nem jön senki Robin után.
12 éve
Törölt felhasználó
Vagy egy rosszabb után...
12 éve
Isten! :D

Mirallas orvosin van az Everton-nál!Szóval valami másik ,komolyabb csatár után nézhetnénk! :)

Szólj hozzá