Jamie Sanderson, a megbízató értesülésekkel rendelkező Young Guns szerkesztője úgy tudja, hogy a napokban áttörés várható Robin van Persie ügyében, miután a Manchester United a következő 24 órában 20 millió fontos ajánlatot készül tenni a holland gólkirályért.

Korábban Alex Ferguson csapata 15 millió fontot ajánlott van Persie-ért, ami jócskán kívül esett az Arsenal által várt 25 millótól, így az ajánlat elutasításra került. Miután azonban a felek a szezonkezdésig pontot akarnak tenni az ügy végére, a Manchester United még a közelgő órákban elküldi a 20 millió angol fontos ajánlatát, amit már Arséne Wengernek is nehéz lesz elutasítania.

Érdekesség, hogy a skót menedzser a napokban személyesen beszélt Wengerrel, hogy meggyőzze őt van Persie eladásáról. Az Arsenal minden más klubnak már 20 millió fontért elengedné a holland gólkirályt, a Uniteddel való közeli rivalizálás miatt azonban ők csak 25 millió font ellenében lehetnek a befutók.

Miután viszont a Manchester City és a Juventus is kiszállt a van Persie-ért folytatott harcból, vetélytárs híján az Arsenalnak nehéz lesz még többet kérnie a 29 éves csatárért, akinek 2013-ban amúgy is lejár a szerződése.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

12 éve
A fontos emberek közül Szczesnynek, Sagnanak, Gibbsnek és Rosinak!
Bendtnert, Chamakhot, Lansburyt és Mannonét én már nem szeretném már jövő nyáron az Arsenal keretében látni!
Kössz ericsson! Azért vannak olyan emberek akiket nem csak a pénz motivál!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, de biztos 90 alatt keres. Talán 70-80 között, de tényleg nem tudom.
12 éve
ericsson! Koscinak mennyi lett a fizetése a szerződéshosszabbítással?
12 éve
Törölt felhasználó
Ez már legyen Wengerék gondja, viszont okosan kell csinálni mert 2 év múlva, 2014-ben körülbelül 7 játékos szerződése jár le.
12 éve
De annak mi értelme van, hogy fizetjük a selejteket és a kulcsembereken spórolunk? Igen így elszabadulnának a fizetések, de így meg sose lesz csapatunk!

Szólj hozzá