Laurent Koscielny az Arsenal hivatalos weboldalának adott interjújában úgy fogalmazott, hogy Olivier Giroud óriási fegyvertény lesz a csapat számára a következő idényben.

Ha más nem, Koscielny mindenképpen jól ismeri a 25 éves csatárt, akivel korábban a Tours-nál játszhatott együtt. Giroud az előző francia bajnok, Montpellier csapatából igazolt az Arsenalhoz úgy, hogy társ gólkirálya volt a tavalyi francia idénynek.

"Nagyon örülök, hogy Olivier minket választott, mert nagyszerűen játszott a Montpellier-nél." - mondta Koscielny.

"Annak idején a Tours-nél játszhattam vele a legutóbb, s már akkor is rengeteg gólt rúgott. Most már még magabiztosabb és így még több találatot szerez. Ismerem a képességeit, és nagy hasznunkra fog válni."

"Meg van a fizikai szintje ahhoz, hogy beilleszkedjen a Premier Ligába, egy csatár számára azonban a magabiztosság a kulcs, és emiatt biztosan nagyon keményen edz, hogy jól kezdődjön az arsenalos karrierje."

"Olyan magas, mint Marouane Chamakh, és jól érzi a lehetőségeket az ellenfél kapuja előtt. Ha a technikás középpályásaink játszani fognak, biztosan rengeteg gólt fog lőni."

Koscielny azt is elárulta, hogy miben közös az ő karrierje Giroud-éval.

"Ugyanolyan pályánk van, nem kevés nehézségünk volt fiatalabb korunkban. Most már azonban mind a kettőnknek jobb, sokat dolgozunk, de olyan edzőkre is találtunk, akik önbizalmat adnak."

"A Tours-nál játszottam Olivier-vel először, az volt az első szezon az első osztályból való kiesés után, és a hatodikok lettünk. Olivier már akkor is rengeteg gólt lőtt. Én akkor a Lorient-hez távoztam, míg Olivier maradt, és akkor gólkirály lett. Eztán elment a Montpellier-hez, ahol szintén azzá és bajnokká vált. Nagyon örülök annak, hogy immáron az Arsenalt erősíti."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Milyen áron? Szerinted ide adnák nekünk áron alul? Az oroszok sem hülyék!
12 éve
djourou20: azért nem a szerelmem, de nála jobb játékost nem találunk ilyen áron!Mindenkinek van valaki akit szivesen látna itt!
12 éve
arsenal1220! Sajnos a szerelmed nem hiszem, hogy jönne mivel Decemberig sérült (Doumbia)!
12 éve
Törölt felhasználó
Mik a fejlemények RvP és Song ügyében??? :roll:
12 éve
ericsson: :D Azért nem lenne rossz a gyerek! :D

Nemhiszem el...nemtudom nézni a meccset a hétvégén!:// Felvételről valahogy megnézem!

Szólj hozzá