Elégedetten mérlegelt az első arsenalos meccsét követően Lukas Podolski, miután a nyár első érkezője két gólt is szerzett az angol csapat utolsó felkészülési mérkőzésén, történetesen korábbi klubja, a Köln ellen.

A német csatár előbb tizenegyesből, majd egy Kieran Gibbsszel való összjátékost követően vette be a Köln kapuját. Podolski az első félidőben bal szélsőként, a második félidő első negyedórájában pedig középső csatárként játszott.

"Nem volt egyszerű két gólt is szerezni a Köln ellen, miután rengeteg évet húztam le náluk. Már fiatalként is a Köln volt a csapatom, tehát nem is lehetett könnyű gólt rúgni nekik." - értékelt Podolski.

"A meccset azonban élveztem. A mérkőzés előtt beszéltem az új csapattársaimmal, akik közül sokan meglepődtek a városon és a stadionon. A meccs teljesen rendben volt, jól játszottunk, s örülök a két gólomnak. Jó teszt volt ez a számunkra, remélhetőleg a Sunderland ellen is így játszunk majd. Az Arsenal szurkolói pedig kellemes meglepetést okoztak: folyamatosan skandálták a nevem a mérkőzés alatt."

Podolski kitért arra is, hogy miért érzi úgy, hogy sikeres évek előtt áll az Arsenallal.

"Már az első naptól kezdve úgy érzem, hogy az Arsenal része vagyok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a klub mezét viselhetem, s hogy itt játszhatok."

"Most egy nap pihenőt kapunk azt követően, hogy az előző héten végig napi két edzésünk volt, aztán a hétvégén belevágunk a Sunderland ellen az új szezonba is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220,+1.
12 éve
Mindhárom igazolás nagyon jó volt tegnap! :) Podolski egy vérbeli befejező,hozni fogja majd a góljait a szezonban!Erős felépítésű,szóval elnyomni nem tudják majd nagyon a szélen!Kellett nekünk végre egy ilyen gólvágó a szélre!
Giroud nagyon jól mozgott tegnap, bele fog illeni ebbe a csapatba!Baromi jól helyezkedik kb ,mint RVP!Meg lehet találni a labdákkal és le is tudja fejelni a társaknak!A szögleteknél is nagyon jól fog jönni a magassága!Nagyon erős felépítésű, megtudja tartani a labdát, van esze a focihoz!Tegnap lehet nem jött össze neki,( a kapus élete formájában volt) de a ziccereket is szinte mindig belőtte a Montpellier-ben!Szerintem nagyon jó csatár a francia!
Cazorla pedig fantasztikus,Fabregas-ra emlékeztet!Végre van egy jó szabadrúgás lövőnk,aki a szögleteket is nagyon jól be tudja adni!Nála jobb játékost nem is találhatott volna a csapat!Egyszer már elszalasztottuk az alkalmat,hogy leigazoljuk, még egyszer szerencsére nem történt meg!Nagy erősségünk lesz! :) Gyors,technikás és lát a pályán!Tavaly nagyon szarul használtuk ki a gyors szélsőinket!Cazorla viszont odatudja majd rakni eléjük a labdát! :)
12 éve
Remélem nagyjából ilyen teljesítménnyel végig tolja a szezont, mint amit a Köln ellen mutatott!
12 éve
Törölt felhasználó
"A mérkőzés előtt beszéltem az új csapattársaimmal, akik közül sokan meglepődtek a városon és a stadionon." Hogy lehet egy stadionon meglepődni? :-/

Szólj hozzá