A Manchester Evening News szerint a Vörös Ördögök maradtak egyedül állva a Robin van Persie-ért folytatott csatában, a helyi lap szerint a holland akár már a hét vége előtt Alex Ferguson csapatába igazolhat.

A játékos jelenleg az Arsenal kölni edzőtáborában tartózkodik, ám a manchesteri lap szerint az esti órákban repülőre szállhat, s aláírhat Fergusonékhoz.

Van Persie sorsa a július elejei ominózus kijelentése óta eldöntetlen. Mint ismert, akkor van Persie egy közleménnyel sokkolta az Arsenal szurkolóit, amelyben kijelentette, hogy nem hajlandó meghosszabbítani a 2013-ig tartó szerződését Arséne Wenger csapatával, miután nem ért egyet a klub jövőbeli terveit illetően.

Ezt követően három csapat, a Uniteden kívül a Manchester City és a Juventus is hivatalos ajánlatot tett van Persie iránt, ám Wenger mindegyiket elutasította, miután egyik ajánlat sem érte el az Arsenal által várt 20 millió eurós összeget.

A legfrissebb hírek szerint a három érdeklődőből már csak egy maradt talpon. A Juventus érezhetően megsínyli a menedzserük, Conte körül kialakult helyzetet - az olasz szakember akár 15 hónapos eltiltást is kaphat egy korábbi bundaügye miatt. Ráadásul a Zebráknak más kiszemeltjük is van, köztük a Fiorentina támadója Jovetic, valamint az Atletic Bilbao csatára, Fernando Llorente személyében.

A Manchester Citynél pedig Roberto Manciniék képtelenek túladni a felesleges játékosaikon, s miután mind Emmanuel Adebayor, mind Roque Santa-Cruz is irreálisan magas fizetésen vannak, az UEFA Üzleti Fair Play-jére készülő City immáron nem engedhet meg magának egy újabb magas kiadást.

A Unitednél ellenben úgy hírlik, a tulajdonos Glazer-család akár 50 millió fontot is biztosítana Fergusonnak az erősítésekre, s ebből 20-at áldoznának a van Persie-üzletre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem ért egyet a klub jövőbeli terveivel, hát bexarok. Itt van már Giroud Podolski Cazorla lehet hogy Sahni is jön, Walcott, oxlade chamberlain, gervinho meg egyre jobbak lesznek, visszajön a sérüléséből Wilshere és Diaby is, akkor még is mi a gond ezzel a csapattal? Ja hogy az arsenal 50 ezer fonttal kevesebb fizut tud csak adni, mint a city vagy a mu? Mert mintha 130 ezer kevés lenne. Na menj te a pics..a Fuck Persie!
12 éve
Törölt felhasználó
Ha a MU-ba igazol, a szememben nagyobb CUNT lesz, mint Samir; ami azért elég nagy szó. Lehet hogy én vagyok a hülye, de nem jobb érzés lehet az, ha az embert legendaként emlegetik a klubnál, mint a csapat egyik legjobb támadója?! Komolyan mondom, nekem ez sokkal nagyobb dicsőséget jelentene, mint mondjuk egy BL győzelem. Bár lehet, hogy csak én gondolkozok így. Bármekkora nagy gyökér is ez a Suarez, most hosszabbított a Pool-al, ahol finoman szólva sem rózsás a helyzet. Gyakorlatilag a BL szereplést jelentő helyek közelébe sem tudnak férkőzni. De mégis. Ő imádja a klubot, a szurkolókat; és bármekkora nagy szarban is van a csapat, nem hagyja el őket. Mi kellene még Robinnak??? Nem elég ambiciózus a csapat? Tessék, megkapta a választ! Kevés a pénz? A jelenlegi fizetése dupláját kapná az új szerződés értelmében! Nem mindegy egy ilyen szintű focistának, hogy heti 40 milliót keres és nem 50-et? Komolyan mondom, nem értem a mai világot! Hatalmasat esett a szememben ez az ember, bármi is lesz ennek a saga-nak a vége. Ha marad is, nem fogok úgy rá tekinteni, mint ezelőtt.
12 éve
Törölt felhasználó
Úristen pont a MU-ba????El kellene adni a sok selejtet mostmár,azt a fizetésük 1 részéből emelni RvP fizetését,megint 1 ilyen tökéletlen hülyeség miatt veszíti el a csapat a legjobbját,méghozzá 1 rivális javára!!!!!!!Tiszta szopás...
12 éve
Kérdés mikor akarnak elhúzni már végre a selejtek! Remélem Squillaci és Bendtner nem lesznek a keret tagjai mikorra visszajönnek a többiek Német-ből!
12 éve
Törölt felhasználó
djourou20! Felesleges idegeskedned rajta. Talán egy hete jött egy hír, hogy az igazolásoknak semmi köze Robin maradásához. Bíztam, hogy meggondolja magát, ám most már nagyon esélyes, hogy megy. Ebből pedig parasztésszel lehet arra következtetni véleményem szerint, hogy Wenger nem akar még egyszer az előző évi utolsó napos helyzetbe esni, így még most a szezon előtt akarja pótolni a Robin által hagyott "űrt".

Jelenleg túl sok játékos van a keretben. Ki kell dobni a selejteket, hogy a fizetési keretünk egalizálódjon. Ezek után ha lesz még pénz, és ha kell még igazolni, megtenni a szükséges lépéseket.

Szólj hozzá