van Persie az előző 2 szezon alatt bombaformában játszott, a 2011-2012-es idényben pedig a PL gólkirálya lett és emellett számos egyéni díjat is bezsebelhetett. A holland csatár szerződése azonban jövő nyáron lejár, így néhány kérdés merült fel a jövőjével kapcsolatban.

Az Arsenal januártól szerette volna meghosszabbítani Robin szerződése, de mint köztudott a játékos jelentősebb erősítést és a jövőben trófeákat kér(t) Wengertől, így ezen kérések teljesítének hiányáig kijelentette, hogy nem hajlandó hosszabbítani.

A sajtó azonban rögtön más csapatokkal hozta szóba, így merülhetett fel korábban a Barca és az utóbbi időben a Juventus, a MU és a Manchester City csapatába való igazolás.

Az Arsenal már megszerezte Podolskit és Giroud-ot, de úgy tűnik Wenger további játékosokkal kíván erősíteni. Pletykák szólnak Cazorla és Sahin leigazolásáról is. Úgy tűnik Wenger törekvései befolyásol(hat)ják Robint, hiszen az Ő ügyében még mindig nem történt semmi biztos dolog, tehát valószínűleg kivár.

Az eddigi esetleges érdeklődő csapatok közül a Juventus és a Barca is cáfoltak már, és most Mancini is felszólalt van Persievel kapcsolatban:

"van Persie!? Nem. Nem hinném, hogy hozzánk fog igazolni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

12 éve
Törölt felhasználó
azt nem értem,hogy Sahin nyílván tudja mekkora játékot produkált eddig és szintet tudna még elérni és mégis "csicskának" marad a Reálnál,tegnap haverral pont beszéltük hogy ilyen fiatalon is már milyen tapasztalt játékos.
12 éve
Jó hírek: A BBC szerint Cazorla már Németországban van, holnap jön a bejelentés
12 éve
Törölt felhasználó
Már a NASA is megerősítette az érkezését és sokan még most sem hiszik el. Lehet rossz a humorom és biztos el lettem küldve melegebb éghajlatra de megunhatatlan :D
Ahhoz, hogy innen elrontsuk az üzletet elég nagy lúzerség kell. Idő kérdése mikor jelentik be.
12 éve
ericsson: két napja is megjátszottad, már akkor is gyenge volt!Még tavaly vicces volt, de mostmár senki se hiszi el, akkor már rég kiírták volna a FB-s csoportba!Szar próbálkozás volt! ;) :D
12 éve
Törölt felhasználó
Már csak RvP-nek kellene maradnia és tényleg a bajnoki címért mehetnénk (persze, ha Wilshere visszatér legkésőbb szeptember végén). Mondjuk amíg Wilshere nincs, addig lesz remélhetőleg Sahin.

Szólj hozzá