Thierry Henry, az Arsenal élő legendája szerint a csapatnak jelenleg éppen olyan klasszis játékosokra van szükség, mint amilyen Jack Wilshere, aki nem mellesleg a klub nagy szurkolója is.

Immáron éppen egy éve, mióta Wilshere legutóbb pályára lépett. Tavaly július 31-én éppen Henry jelenlegi klubja, a New York Red Bulls ellen játszott az Emirates Kupán, amikor bokafájdalmak miatt a kezdés utáni hetedik percben le kellett cserélni.

Wilshere sérülése azonban nem a megfelelő ütemben és módon gyógyult, ezért szeptemberben kés alá kellett feküdnie. Mire január-február táján felmerülhetett volna a visszatérése, egy újabb fáradásos törés miatt gyakorlatilag az egész szezont kihagyni kényszerült, s még a nyáron is orvosi beavatkozásra volt szüksége a lábát illetően.

A jelenlegi közlemények szerint Wilshere állapota jól és megfelelően javul, ám Arséne Wenger semmilyen kockázatot nem szeretne vállalni a játékos esetleges siettetésével. Így a tervek szerint Wilshere csak októberben térhet vissza, és akkor is fokozatosan terhelve a pályán.

"Természetes, hogy mindenki azt akarja, hogy Wilshere a keretben legyen." - mondta Henry a Sky Sportsnak.

"Egy picit a régi gárda tagjaira emlékeztet, mint amilyenek mi voltunk annak idején. Egy Arsenal-szurkolóról beszélünk Jack-et illetően, s egy ilyen játékosra mindig szükség van az öltözőben."

"Ami pedig a legfontosabb azon túl, hogy egy angol és egy Arsenal-szurkolóról van szó, hogy egy remek játékost is megismerhettünk Jack személyében."

"Nagyon nagy kár, hogy éppen az első éve után szedett össze egy ilyen komoly sérülést. A legjobbakat kívánom neki ezúton is, remélem, hogy hamarosan már a szeretett mezét fogja viselni a pályán."

"Remélem, hogy igaza lesz Arséne Wengernek, és tényleg le tudja majd igazolni Diaby-t és Wilshere-t. Kellenek ilyen kaliberű játékosok a csapatban. Mikel Arteta természetesen remekül teljesített az előző szezonban, de ilyen játékosokra szükség van a keretben, mint Abou és Jack."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kíváncsi leszek, mi sül ki ebből a Cazorla sztoriból. Ha kitaláció lenne az egész, azt Wenger már rég cáfolta volna, tehát ez jelenthet valamit. Egyelőre én sem élem bele magam túlságosan, mert amíg valamilyen hivatalos forrás meg nem erősíti a transzfert, addig bármi történhet!
12 éve
Törölt felhasználó
Különösebben nem izgatom magam Cazorlán, ha jön jön, ha nem nem. Viszont szerény véleményem szerint egy percig nem kérdés, hogy kifizetik-e,/ték -e az adósságukat, hisz kinek jó az? A sejk sem tudja annyiért eladni, bevételkiesés stb.

Maga a Cazorla üzlet a sajtó révén nagyon fel van fújva, sokan már tényként kezelik miközben nincs semmi biztos. Nem érdeke a spanyoloknak, hogy eladják Cazorlát, nem lepne meg ha meg lenne cáfolva, mondván 45 a kivásárlási ára és nem jönne, mint ahogy lent említették volt ez Matával.
12 éve
Törölt felhasználó
és ez szerinted ericsson mennyiben fogja befolyásolni a Cazorla üzletet??
12 éve
Törölt felhasználó
Jorhiff! Néhány oldal szerint a Malaga már kifizette az adósságait. Kérdés mennyire igazak, de holnap talán bővebb infót kapunk Cazorláról.

Szólj hozzá