Csak az Arsenallal való hosszabbítás volt az első számú terve Laurent Koscielnynek, aki kedden hivatalosan is aláírhatta a 2017-ig tartó szerződését a csapattal.

A tárgyalások rendkívül simán mentek a felek között, hiszen a kezdeti megbeszélésekről szóló hírek és a hivatalos bejelentés között mindössze öt nap telt el.

Koscielny a francia RMC Radionak elmondta, hogy az Arsenallal való hosszabbítás volt az első számú terve annak ellenére, hogy több nagycsapat, mint például a Barcelona és az Inter is érdeklődött iránta.

"Bízom Wengerben, itt kellett maradnom."

A családom nagyszerűen érzi magát Londonban, míg én magam folytatni szerettem volna a kalandokat az Arsenallal, s trófeákat akarok nyerni itt az elkövetkezendő években. Bár ez egy ideje nem sikerült, mégis 16 év óta ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, s ez is nagy elismerés.

- mondta Koscielny.

Ez az első alkalom, hogy két évnél többet töltök egy csapatnál; meg akarom vetni a gyökeremet. Az Arsenalnál minden adott, úgy érzem a legjobb játékosok és szakemberek vesznek körül - innen lehet építenünk. Nem tudtam volna más csapatnál elképzelni magam.
Valóban volt egy pár opcióm, de az elsődleges szándékom az volt, hogy az Arsenalnál maradjak. A Barcelona engem személyesen nem keresett meg, viszont elképzelhető, hogy az ügynökömmel felvették a kapcsolatot - én viszont nem tárgyaltam velük.
Végig az volt a célom, hogy a lehető leghamarabb megállapodásra jussunk az Arsenallal, mert itt akartam maradni, s itt akarok még jobb játékossá válni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Igazi ágyús ;) ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Látod RVP, így is lehet...
12 éve
Törölt felhasználó
Annyi! :coolhmm:
12 éve
Ez a királycsávó, na

Szólj hozzá