Az Arsenal kedden hivatalosan is bejelentette, hogy Laurent Koscielny új, hosszú távú szerződést írt alá a klubbal, amely az újságírói találgatások szerint 2017-ig szól.

Koscielny 2010-ben érkezett a Lorienttől, s vált az Arsenal egyik kulcsjátékosává az előző két szezonban nyújtott teljesítménye alapján. A statisztikák szerint Koscielny az egyik alappillére volt a gárdának, mivel az elmúlt két idényben senki más nem szerepelt annyiszor az első számú keretben, mint ő - a 26 éves francia 85-ször léphetett pályára.

Koscielny jó teljesítményére a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Laurent Blanc is felfigyelt, aki behívta az Európa-bajnoksáon szereplő szűk keretbe is a védőt.

"Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült megegyeznünk a csapattal. Az előző két szezonom fantasztikus volt és már nagyon várom az elkövetkezendő időszakot." - mondta Koscielny.

"Laurent kiemelkedően teljesített az előző két szezonjában. Tekintettel arra, hogy korábban mindössze egy idényt töltött a francia első osztályban, a fejlődése kivételes. Laurent egy klasszis játékos, nagyon örülök, hogy hosszabbított a csapatunkkal." - mondta Arséne Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
12 éve
Törölt felhasználó
IMÁDOOOOOOOOOOM!!! Hihetetlen hogy Wengernek milyen szeme van... Ő és Vermaelen lesz a következő atom páros középen. Imádtam a Cambpell-Keown duót de ők jobbak lesznek!
12 éve
Törölt felhasználó
végre egy jó hír 🐍

Szólj hozzá