Arséne Wenger várhatóan a közelgő napokban, még az ázsiai túrán le fog ülni egyeztetni Theo Walcottal a játékos 2013-ban lejáró szerződése meghosszabbításáról.

Miután Robin van Persie kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg a jövőre lejáró kontraktusát, felmerült annak a lehetősége, hogy Walcott is hasonlóképpen fog tenni - s így potenciálisan mindketten már az idén távozhatnak az Arsenaltól.

"Mindig is úgy volt betervezve, hogy az Eb után ülünk le tárgyalni. Ezt a napokban megtesszük, aztán meglátjuk, mire jutunk." - mondta Walcott a Sky Sportsnak.

"Nem érzem úgy, hogy elterelődne a figyelmem a felkészülésről emiatt. Azt sem tudom, mely klubok érdeklődnek irántam. Őszinte ember vagyok, a munkámat szeretném végezni. Ehhez egy jó előszezon kell, szóval nem hagyom, hogy bármi is megzavarjon. A menedzserem folyamatosan egyeztet a klubbal, s tudom, hogy a tárgyalások bizonyos részénél nekem is be kell majd kapcsolódnom."

Walcott nyilatkozata Arséne Wengerről azonban nem az sugallja, hogy távozófélben lenne az Arsenaltól.

"Wenger nagyon hisz a fiatal játékosaiban, ő fejleszti őket, s mindenki, aki felkerült az akadémiáról, egyből beillik a csapat stílusába. Az a következő lépés, hogy együtt folytassuk. Mindenki azt mondja, hogy egy fiatal csapat vagyunk, de sok tapasztalatot is szereztünk már."

"Meg kell próbálnunk bebizonyítani a kritikusainknak, hogy tévedtek, s hogy mit is tudunk valójában."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

12 éve
kacat11: Legyen igazad!!! ;) Am szerintem is hülye,ha pont most megy el,mikor játszhatna a kedvenc posztján,középcsatárként!
12 éve
Törölt felhasználó
Talán azért sem gondolkozik a távozáson mert most úgy érzi v. Persie távoztával nem szorul háttérbe és megmutathattja. Remélem odacsap ebbe az évbe rendesen.
12 éve
Törölt felhasználó
off: kisebb hiba a transfermarkt.de oldalon! Cazorla mellett egy túlméretezett West Bromwich címer található, valamint a szerződésnél is előkerül a nagy WBA címer, 2016-ig szóló szerződéssel...tán lemaradtunk valamiről? :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220!
szerintem nincs ráírva egy-egy játékosra, hogy mennyire sérülékeny, de még csak megfigyelés alapján se lehet ezt meghatározni. Rengetek együtthatója van ennek, a liga keménysége, intenzitása, a meccsek sűrűsége, időjárás, a játékos kora, terheltsége, a csapat felkészülése, edzésmódszere, a bemelegítés intenzitása, stb... ez egy-egy eligazolás során nagyot változhat,de akár szezonról szezonra is, szóval már ne haragudj, de nagy blődséget mondtál!
Ha már az új igazolásokat írtad, podolski is inkább a sérülékeny kategóriát erősíti, és akkor még nem is mondtam Mertesackert, vagy vermaelent! ellenpélda Arteta,aki meg nagyon sérülékeny volt és most, lekopogom, nem sérült sokszor! szóval ez ilyen formában nem mérhető!
12 éve
Arsenalfan25. Gervinho-nál se változott, ő se sérülékeny! :)

Amúgy csak én vettem észre,hogy Wenger mostanában kevésbé sérülékeny játékosokkal erősít? Podolski,Giroud,Gervinho,Cazorla(?)... :D Az állandóság hiányzik a keretből,ami anno a 2003/2004-es csapatban megvolt!

Szólj hozzá