Sir Alex Ferguson megerősítette azokat a megbízható sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Manchester United is hivatalos ajánlatot tett Robin van Persie-ért a napokban.

"Nyilvánvalóan az Arsenal szellőztette meg a sajtónak, hogy ajánlatot tettünk van Persie-ért." - nyilatkozta Ferguson az MUTV-nek.

"Szeretnénk az átigazolásokkal kapcsolatos ügyeket a lehető legcsendesebben intézni, amíg azok nem realizálódnak. Jelenleg azonban nincs értelme olyan dolgokról beszélni, ami nem biztos, hogy megtörténnek."

"Más klubok is érdeklődnek van Persie-ért, a mi ajánlatunkkal csak a magunk érdeklődését akartuk kifejezni." - tette hozzá a skót.

A hírek szerint a United mellett a Manchester City és a Juventus is benyújtották a formális ajánlataikat van Persie iránt, de mind a három ajánlat elmaradt az Arsenal által várt 20 millió fontos szinttől. Egyes megbízható, de nem-hivatalos források azt sugallják, hogy a United 8 millió, a Juventus 10 millió, a City pedig 12 millió angol fontot ajánlott van Persie-ért.

További friss hír, hogy van Persie várhatóan nem utazik a csapat Ázsia-túrájára. Arséne Wenger a szombati napon fogja kihirdetni az utazó keretet, amin a holland gólkirály nem szerepel majd - a hivatalos indoklás szerint azért, mert még nem elég fitt az Európa-bajnokság miatt.

A háttérben azonban tudvalévő, hogy van Persie az esetleges távozása miatt hagyja ki az ázsiai túrát, ugyanakkor kérdés, hogyan fog folytatódni a csatárt körülölelő átigazolási saga.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

8 éve
Törölt felhasználó
bárhova, csak ne a unitedbe.. könyörgöm..
8 éve
Törölt felhasználó
az kéne még csak , hogy a Man.Unak adjuk.. ha eladjuk csakis Anglián kívülre...
8 éve
Törölt felhasználó
Én most már jobbnak látom ha távozik. Remélem megkapjuk a reális vételárat ami 25 millio körül van és Wenger nem fél igazi utódot venni ebből a pénzből! De még nagyobbat csalódnék benne ha Angliában maradna!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek