A BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint Robin van Persie minden bizonnyal nem utazik az Arsenal ázsiai túrájára, s Londonban maradván készül a klubszezonra, valamint az egyre biztosabb távozására.

A hírek szerint igyanis nem vezettek eredményre a megbeszélések Arséne Wenger valamit a holland csatár között, így egyre növekszik annak az esélye, hogy van Persie távozik az Arsenaltól ezen a nyáron.

Ehhez kapcsolódik, hogy a BBC és Sky Sports is úgy tudja, hogy három csapata: a Manchester United és a City, valamint a Juventus is hivatalos ajánlatot nyújtott be az Arsenalnak van Persie-ért, ám mindegyiket elutasították Wengerék, mivel egyik sem érte el a csapat által kért 20 millió angol fontot.

Az ügynek minden bizonnyal lesz folytatása, mindenesetre az a tény, hogy van Persie nem utazik Ázsiába nem jelent túl sok jót a bizakodó Arsenal-szurkolóknak a játékos maradását illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

12 éve
Törölt felhasználó
Almunia57
Touré sem a pénz miatt távozott. egyszerűen túl sok példa támasztja már alá a potencia hiányát, ahhoz hogy a pénzre fogjatok mindent. touré eladására a csapat jövőbeli tervei miatt volt szükség. neki is eljött az ideje. Robin és a pénz meg két külön fogalom, olyanok vagytok mint valami buta gyerekek akik nem tudják felfogni a körülöttük zajló folyamatokat és ráfogják egy hülyeségre amit könnyen felfog a pici fejletlen agyacskájuk. akik még mindig nem tudják megérteni a helyzetet olvassák el figyelmesen a nyilatkoztát még egyszer... lassan. minden oda van írva.tessék értelmezni. biztosan mondhatom hogyha a közlemény után nem a cityvel hozták volna össze robint az ujságok találomra , akkor nem emlegetnétek a zsoldosokkal egy papíron.
12 éve
Emberek...!A Chelsea most Lewandowskiért ajánlott 17 millió fontot!...Mekkora csicskák ezek!....Csak így tudnak csapatot építeni.....
12 éve
Törölt felhasználó
"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it." - Tony Adams

Róla példát vehetne mindenki!
12 éve
Törölt felhasználó
Robin elérkezett karrierje csúcspontjára, ami az egyéni teljesítményt illeti. Ennél jobb szezonja szerintem 100%, hogy nem lesz.
Inkább maradt volna kussba, és most nem 10-12 millió fontos ajánlatokon, hanem 20-30 milliós ajánlatokon kellene gondolkodnia a vezetőségnek. Számító egy alak ez. Nem érdemli meg, hogy azt a címert a mezén viselje.
12 éve
Menjen ahová akar, csak az a gond,hogy a kijelentése miatt nem fogunk kapni még 20 misit sem érte.

Szólj hozzá