Hírek /

Egyre biztosabb: van Persie nem utazik a csapattal

A BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint Robin van Persie minden bizonnyal nem utazik az Arsenal ázsiai túrájára, s Londonban maradván készül a klubszezonra, valamint az egyre biztosabb távozására.

A hírek szerint igyanis nem vezettek eredményre a megbeszélések Arséne Wenger valamit a holland csatár között, így egyre növekszik annak az esélye, hogy van Persie távozik az Arsenaltól ezen a nyáron.

Ehhez kapcsolódik, hogy a BBC és Sky Sports is úgy tudja, hogy három csapata: a Manchester United és a City, valamint a Juventus is hivatalos ajánlatot nyújtott be az Arsenalnak van Persie-ért, ám mindegyiket elutasították Wengerék, mivel egyik sem érte el a csapat által kért 20 millió angol fontot.

Az ügynek minden bizonnyal lesz folytatása, mindenesetre az a tény, hogy van Persie nem utazik Ázsiába nem jelent túl sok jót a bizakodó Arsenal-szurkolóknak a játékos maradását illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

8 éve
Törölt felhasználó
Almunia57
Touré sem a pénz miatt távozott. egyszerűen túl sok példa támasztja már alá a potencia hiányát, ahhoz hogy a pénzre fogjatok mindent. touré eladására a csapat jövőbeli tervei miatt volt szükség. neki is eljött az ideje. Robin és a pénz meg két külön fogalom, olyanok vagytok mint valami buta gyerekek akik nem tudják felfogni a körülöttük zajló folyamatokat és ráfogják egy hülyeségre amit könnyen felfog a pici fejletlen agyacskájuk. akik még mindig nem tudják megérteni a helyzetet olvassák el figyelmesen a nyilatkoztát még egyszer... lassan. minden oda van írva.tessék értelmezni. biztosan mondhatom hogyha a közlemény után nem a cityvel hozták volna össze robint az ujságok találomra , akkor nem emlegetnétek a zsoldosokkal egy papíron.
8 éve
Emberek...!A Chelsea most Lewandowskiért ajánlott 17 millió fontot!...Mekkora csicskák ezek!....Csak így tudnak csapatot építeni.....
8 éve
"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it." - Tony Adams

Róla példát vehetne mindenki!
8 éve
Robin elérkezett karrierje csúcspontjára, ami az egyéni teljesítményt illeti. Ennél jobb szezonja szerintem 100%, hogy nem lesz.
Inkább maradt volna kussba, és most nem 10-12 millió fontos ajánlatokon, hanem 20-30 milliós ajánlatokon kellene gondolkodnia a vezetőségnek. Számító egy alak ez. Nem érdemli meg, hogy azt a címert a mezén viselje.
8 éve
Menjen ahová akar, csak az a gond,hogy a kijelentése miatt nem fogunk kapni még 20 misit sem érte.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek