Gilles Grimandi, az Arsenal franciaországi játékos megfigyelője elismerte, hogy a csapat azért igazolta el a Montpellier-től Olivier Giroudot, hogy a csapat könnyebb helyzetben legyen Robin van Persie jövőjét illetően.

Bár több oldal is azt írta Giroud leigazolásakor, hogy nem van Persie közvetlen helyetteseként érkezik az Arsenalhoz, bombaként robbant a holland közleménye a saját hivatalos weboldalán, hogy nem hosszabbítja meg a 2013-ig tartó jelenlegi szerződését a klubbal.

Miután van Persie szándéka már az első Wengerrel és a csapat vezetőivel való találkozója után tisztává vált, a csapat nem sokat tétlenkedett, hogy bebiztosítsák a jövőt. Ezt maga Grimandi ismerte el az egyik francia lapnak.

"Hogy Giroud leigazolása egyfajta kárpótlás volt-e van Persie távozására, a válasz igen. Dolgozunk kellett azon, hogy elkerüljük a tavalyi helyzetet." - mondta Grimandi a francia le10sport-nak.

"Természetesen keményen dolgozunk azon, hogy Robin maradjon még egy évet, de miután ez lesz az utolsó éve a szerződésében, minden komplikált. Ha kapunk egy jó ajánlatot, és ő menni akar, akkor nehéz lesz őt megtartani." - mondta az Arsenal szakembere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (115)

12 éve
Törölt felhasználó
lehetséges, de örüljünk neki ha már mindenki úgy örül ennek a kupának mint majom a farkának..
12 éve
ericsson: miez futsal? :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ha jól értettem a szabályzatot, akkor győzelemkor 3 pontot kap egy csapat, ha pedig kikap akkor 0 pontot. Viszont ha döntetlen a meccs akkor tizenegyespárbaj jön ahol eldöntik a meccset. A tizi nyertes csapat 2 pontot, a vesztes 1 pontot kap.
12 éve
Törölt felhasználó
Nyertek a Szentek :D
12 éve
ercisson: jó lenne,ha valaki megállítanáá.....! :D :D

Szólj hozzá