Nincs semmi kőbe vésve Robin van Persie jövőjét nézve, írta a Sky Sports kedden délután.

Az angol internetes lap megbízható forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy Robin van Persie véleménye még mindig megváltoztatható annak ellenére, hogy a holland gólkirály múlt hét szerdán közleményt tett ki a hivatalos weboldalára, amely szerint nem fogja meghosszabbítani a 2013-ban lejáró jelenlegi szerződését.

Az eset nagy port kavart az Arsenal háza táján, van Persie közleményére a klub nem volt felkészülve, révén a játékos a Karib-szigeteken nyaralt. A csapat pár órával a holland véleménynyilvánítására válaszolt egy rögtönzött közleménnyel, amelyben az állt, hogy tisztelik a játékos véleményét, de remélik, van Persie is tiszteletben tartja a jelenlegi kontraktusát, s marad legalább a következő szezon végéig.

Többen úgy gondolták, hogy van Persie a közleményével azonnali váltást akart kieszközölni az Arsenalnál, tekintve, hogy több csapat is érdeklődik iránta. A Sky Sports szerint azonban a holland játékos véleménye még nagyban befolyásolható, mivel van Persie szereti a csapatot, a csatár családja pedig kedveli a londoni életet. A forrás szerint pedig van Persie sohasem zárkózott el a későbbi tárgyalásoktól, s minden valószínűség szerint a megbeszélések a hét folyamán folytatódnak a játékos és az Arsenal képviselői között.

A Sky Sports Wayne Rooney példját hozta fel. Mint ismert, az angol csatár távozása a Manchester Unitedtől nagyon a levegőben lógott, 2010-ben felmerült az a lehetőség is, hogy a támadó a nagy rivális Manchester Cityhez csatlakozik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

12 éve
Törölt felhasználó
Diaby-bol énse nézem ki,hogy valami hűséges játékos lenne,mostanában a franciák nem arról ismertek ( habár Valbuena az ) ,és az Arsenal-t sokan nézik ugrodeszkának,és amikor távoznak,nagy fosok lesznek .Jah,énis emlékszem Diaby "sp*rs" kijelentésére :/

Szoke11! Van benne valami :D
12 éve
sosimaster: ezt nem hallottam, de ez azért durva.....!

Idén kap valaki munkavállalásit a csapatból?
12 éve
Törölt felhasználó
RVP-vel sem az a bajom, hogy elmenne, vagy hogy olyat nyilatkozik amilyet nyilatkozott, hanem az, hogy az első jó szezonja után rögtön lelépne, na majd ha szeptemberben megint lesérül jó sok időre kiváncsi leszek mit mondanak majd az emberek, bárhol is lesz Robinunk akkor.
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220 Á csak poénkodtam, örülnék neki az az igazság, hogy kíváncsi lennék, hogy hgy játszana ha tudna folyamatosan pályára lépni.
12 éve
Törölt felhasználó
Amíg sz*rban vannak meg állandóan sérültek, mindig ezt nyilatkozzák. Utána meg bye-bye, és irány a citter.

Szólj hozzá