Aaron Ramsey érthető módon nagyon elégedett, hogy Stuart Pearce szövetségi kapitány őt is beválasztotta az olimpián szereplő nagy-britanniai válogatottba - a walesi játékos szerint ilyen lehetőségek csak egyszer történnek az életben.

"Nagyon boldog vagyok, hogy én is a keretben vagyok. Ez egy óriási lehetőség, s minden bizonnyal egy hatalmas élmény is lesz. Már alig várom az olimpiát. Talán nem túlzás azt mondani, hogy ilyen lehetőségek csak egyszer vannak egy játékos karrierében." - mondta Ramsey az Arsenal hivatalos oldalának.

"Még sohasem játszhattam Stuart Pearce irányítása alatt, de bizakodó vagyok, hogy minden jól fog elsülni, a keret minőségben mindenképpen nagyon erős lesz - noha természetesen nagyon sokat kell dolgoznunk a közelgő hetekben, hogy minél jobban megismerjük és megértsük egymást. Ha ez sikerül, akkor nagyon messzire is eljuthatunk, hiszen a hazai közönség támogatása is hajtja majd a szekerünket." - tette hozzá a walesi kapitány, aki leginkább a Ryan Giggs-szel való játékot várja a leginkább.

"Hatalmas öröm a számomra, hogy ilyen játékossal is együtt dolgozhatok majd, mint Ryan Giggs, remélhetőleg sok mindent el tudok majd tőle lesni."

Mindez persze azt jelenti, hogy Ramsey a válogatott keretével fog felkészülni a 2012/13-as klubidényre is, tehát a walesi ki fogja hagyni az Arsenal ázsiai és nigériai túráit.

"Szombattól a válogatott keretében leszek, tehát kihagyom az Arsenal előszezon-beli túráit, amit nagyon sajnálok, hiszen tavaly hatalmas öröm volt Ázsiában játszani."

"Ugyanakkor az, hogy a válogatottal készülhetek fel a szezonra, egy óriási kihívás és élmény lesz. Viszont itt már az első meccstől kezdve tétmérkőzéseken veszek részt, tehát elképzelhető, hogy sikerül még inkább formába lendülnöm."

"Tavalyról megtanultuk, hogy milyen fontos a jó szezonrajt, ha most sikerült rendesen eljönnünk az első fordulótól, akkor bármelyik trófeáért versenyben lehetünk majd." - mondta Ramsey.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Fasza. Amit ad a SportTV Betis meccset azt megnézem. : )
12 éve
Törölt felhasználó
Tojgli! Egy évig lesz a Betis szolgálatában, utána ismét igényelni fogjuk a munkavállalásit.
12 éve
Törölt felhasználó
OFF
Joel Campbell meddig lesz a Betis játékosa ?
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, már januárban oda igazolt, úgyhogy szerintem valamilyen formában biztosan beszámoltunk róla akkoriban ;-P
12 éve
Barazite az AS Monaco csapatához igazolt!Csak megemlítem ,mégis csak Arsenalos volt! :)

Szólj hozzá