Olivier Giroud, az Arsenal legújabb igazolása a francia L'Equipe-nek adott nyilatkozatából elárulta, hogy a Chelsea is érdeklődött iránta, ám ő végig elkötelezett volt az Arsenal iránt.

A 25 éves játékos pedig azt is kiemelte, reméli, hogy hogy minél többet tanulhat majd az Arsenal tavalyi gólkirályától, Robin van Persie-től.

"Hogy miért választottam az Arsenalt a Chelsea helyett? Mert imádom ezt a klubot, és mert azért, mert ezzel a csapattal könnyebb lesz beilleszkednem a Premier Ligába." - mondta Giroud.

"Az Arsenal egy remek csapat, nagyszerű létesítményekkel. Ráadásul kiemelt gondot fordítanak az átigazolásokra, Arséne Wenger például nagyon egyértelművé tette a számomra, hogy a csapatában akar látni."

"Laurent Koscielny-vel is sokat beszélgettünk az Arsenalról, ő ódákat zengett a csapatról. Fantasztikus lesz ismét vele együtt játszani."

"Persze a Chelsea is remek klub, de az Arsenalnál már évek óta van egy nagyszerű stabilitás, és van egy remek játékstílusuk. S amíg tudtam, hogy Wenger le akar igazolni, addig di Matteóval kapcsolatban nem vagyok arról meggyőződve, hogy egyáltalán ismer-e engem."

Giroud leigazolása után természetesen a nemzetközi sportsajtó másról sem ír, hogy így már szinte biztos, hogy Robin van Persie távozik a csapattól. Ami a francia csatárt illeti: ő inkább tanulni szeretne van Persie-től, semmint hogy kitúrja a csapattól.

"Amikor az ember úgy dönt, hogy egy nagy klubhoz igazol, akkor tudja, hogy ott már vannak nagyszerű csatárok. Erre számítani is kell. Van Persie egy fantasztikus játékos, akinek lehengerlő szezonja volt tavaly. Már nyolc éve az Arsenalnál van, szóval remélem, hogy lesz időm tanulni tőle, s hogy rendesen beilleszkedjek."

"De le kell szögezni: nem az ő helyére megyek az Arsenalhoz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

12 éve
Törölt felhasználó
Tán a héten mentek el Hollywoodba Robinék. Tehát sok lesz az a telefonszámla Mr. Wengernek :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ez azért érdekes, mert Robin jelenleg a Karib-tengeren tölti két hetes nyaralását. hacsak Wenger el nem megy hozzá, nem hiszem hogy személyesen beszélnének. Persze telefonon attól még lehet :)
12 éve
Törölt felhasználó
Állítólag ezen a héten ül asztalhoz Wenger és RvP, hogy megbeszélhessék a játékos jövőjével kapcsolatos dolgokat - legalábbis ezt állítja a mirror.
12 éve
Már írhatod is a caughtoffside.com-ra! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Off: Megbízható források szerint Wenger szemet vetett Balotellire. A francia mestert meggyőzte a renitens olasz teljesítménye az EB-n, és bár a döntőben nem rúgott gólt, Németország ellen parádézott. Wenger azt is hozzátette, hogy már a csodálatos felsőtestéért is megérné Balotellit leigazolni, amellett nagyszerű csatár, és a befejezéseknél a profizmusa, és főleg a higgadtsága aranyat érhet! Wenger indulási ajánlata egymillió kockacukor, amit hajlandó lenne megtoldani Wilsher játékjogával is. Arséne egyértelműen van Persie helyére igazolná le, akit a hírek szerint eladunk a Juventusnak 30ezer Monopoly játékpénzért, meg 10 kiló fűmagért, hogy minőségi gyep legyen az Emiratesben...

Tessék, épp most kreáltam egy átigazolási pletykát, természetesen kizárólag hiteles forrásokra támaszkodva! Remélem a többi pletykát is olyan komolysággal fogjátok kezelni mint ezt!!! 🧀 🧀 🧀 🧀

Szólj hozzá