Lukas Podolski az Arsenal rajongóinak bizonyítaná, hogy megérte a 10 millió angol fontos vételárát, amennyit Arséne Wenger fizetett a Kölnnek a játékos átigazolásáért.

Podolski a másodosztályba kiesett Köln legjobb játékosa volt, a 26 éves német csatár az előző idényben 16 gólt szerzett a szülővárosa csapatának.

A lengyel származású csatárt azonban a jelenleg zajló Európa-bajnokság miatt számos kritika érte, miután egyes vélemények szerint gyenge játékkal nem hozta az elvárásokat - annak ellenére, hogy a német válogatott hat ponttal a B-csoport élén áll.

Podolski ezzel kapcsolatban egyáltalán nem nyugtalan, sőt, mint mondta, az Arsenalnál is inkább a szurkolókat győzné meg, mintsem Arséne Wengert.

Nem gondolom, hogy bármit is bizonyítanom kéne Arséne Wengernek, aki már számos alkalommal látott engem játszani, s így tudja, mire vagyok képes.

- mondta Podolski, aki a 100. Nationalelf-béli bevetésére készülhet a dánok ellen hétfő este.

Úgy vélem, hogy az átigazolásom nem egy véletlen volt, és természetesen boldogan írtam alá az Arsenalhoz. Az Európa-bajnokságról annyit, hogy nagyon örülök annak hogy az Arsenal rajongóinak jó része is láthat engem akcióban. Nagyon hamarosan pedig mindezt már nemcsak a válogatottamban, hanem az Arsenalban is megtehetem.

- mondta Podolski, aki a torna alatt már összebarátkozott az Arsenal egyik játékosával, Wojciech Szczesnyvel.

Váltottunk egy pár üzenetet az Eb alatt, sok szerencsét kívántunk egymásnak. Jó kapcsolat alakult ki köztünk.

- mondta Podolski.

Per Mertesacker védelmébe vette az egyelőre az Eb-n gól nélkül álló csatárt.

Úgy gondolom, hogy Lukas remekül játszott mind a portugálok, mind a hollandok ellen, ha nem is a támadásokat , de a védekezést illetően mindenképp. Nem egyszer be kellett segítenie Philippe Lahm-nak a bal oldalon, mert Arjen Robben egy igazán veszélyes játékos. Lukas mindenképpen hozzájárult ahhoz, hogy Robbent semlegesíteni tudjuk a szélen. Tudom, hogy hamarosan az Arsenal rajongói is megtudhatják majd, hogy mire képes Lukas a támadásoknál is.

- mondta Mertesacker.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
Törölt felhasználó
RvP most nagyon nagyon padlón lehet tegnap teljesen súlytalan volt.....nem találta a helyét....ez nem is csak az ő hibája...........gondolom Wenger már fel is hívta hogy: "Fel a fejjel........."
12 éve
ericsson:ugyan arról beszélünk! csak én azt hiszem el már amit hivatalosan bejelentettek! Te is a sajtóból értesülsz mert ezeket én is olvastam már!
Remélem te is megfogadsz egy jó tanácsot:Azért mer te írod ezeket!Elhiszed hogy a játékost és magát az Arsenalt sem érdekli de ettől függetlenül neked legyen igazad!Mondjuk hogy az egész magyar sportsajtónak az a célja hogy a csapatot bemocskolja hát picit összeesküvés elmélet szaga van nekem!
De én nehezen hiszek már az átigazolási pletykáknak! Gyanús ez a nagy csend!
A Hollandok kiesésével remélem Robin szerződés hosszabbítási ceremóniája is elindul mihamarabb! Azután a többieké is! Ágyúsok! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Addig nem kell félni amíg Robben,Willems kezdő és ugyanaz marad a szövetségi kapitány
12 éve
Törölt felhasználó
amilyen b@lfasz az egész magyar válogatott persze... a hollandok küldenek minket sírva haza.őszig sok víz folyik le a temzén.
12 éve
Törölt felhasználó
Ezeket a hollandokat ősszel szarráverjük

Szólj hozzá