Arsene Weger szerint Írország meglepetést okozhat a 2012-es Európa Bajnokság 'C' csoportjában. A francia szerint a szigetországiak nagyon kellemetlen ellenfelek lesznek a többiek számára.

Giovanni Trapattoni nincs könnyű helyzetben, hiszen együttese a címvédő spanyolokkal, az olaszokkal és a horvátokkal került egy kvartettbe.

Ebben a csoportban a spanyolok a favoritok. A második nagyesélyes természetesen Olaszország, a kakukktojás pedig Horvátország.

- fejtette ki véleményét az Arsenal menedzsere

Írország nagyon nehéz ellenfél lesz mindegyik együttes számára. Elsősorban nagyon nagy küzdőszellemmel rendelkeznek, ráadásul ott van nekik Trapattoni is, aki jól tudja, hogyan kell megúszni egy mérkőzést vereség nélkül.
Összességében szerintem ez egy nagyon kiegyenlített csoport. Azt lehetne mondani, hogy Spanyolország helyzete eléggé kényelmes, de ha Olaszország képes lesz gólokat szerezni akkor elég nagy veszélyt jelenthetnek rájuk. Az olaszok taktikailag nagyon jól felkészültek, de a gólgyártásban azonban vannak problémáik.
Érdekes lesz látni, hogy kik fognak majd továbbjutni. Elsőre azt mondanám, hogy Spanyolország lesz az első, a második hely sorsa pedig Olaszország és Horvátország között fog eldőlni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson, persze, én bárkinek örülnék, mert tudom, hogy Wenger kitalál neki valamit:) Persze vannak kivételek, de bízom a mester sas szemében, szóval tényleg bárkinek örülök. Ez nem gyerekesség, vagy butaság, inkább bizalom szerintem.
12 éve
Törölt felhasználó
Most vették meg Kagawát...nem hiszem h Modricot is megvennék.Lewandowskinak nem tudna Wenger játéklehetőséget biztosítani,biztos nem jön!M'Vila kell!!!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Lewandowski is náluk köthet ki :long:
12 éve
Törölt felhasználó
Amilyen csórók Gazlerék révén sosem adnak ki érte 40 millió fontot.. csupán pletyka.
12 éve
OFF: Modric a Man. Unitedé lesz- sajtóhír...
Ha ez igaz, akkor a MU nagyon erős lesz a következő szezonban. :roll:

Szólj hozzá