Arsene Wenger szerint a közelgő Európa Bajnokságon a második csoport hozhatja a legnagyobb izgalmakat.

A 'B' jelű kvartettben Németország, Hollandia, Portugália és Dánia mérheti össze tudását. Wenger izgatottan várja a 'halálcsoport' mérkőzéseit, hiszen a francia professzor szerint az ilyen csoportokban nem mindig a papírforma érvényesül.

A célok magasak ebben a csoportban, így véleményem szerint itt lesznek a leglátványosabb mérkőzések

- mondta Wenger

Néha, amikor a csapatok ilyen közel állnak egymáshoz, könnyen előfordulhat, hogy jobban aggódnak azon, hogy ne veszítsék el a mérkőzést. Ebből kifolyólag hiába szerepeltetsz több csatárt, nem sikerül több gólt szerezni.
Nem tudhatod, hogy kifog továbbjutni, de fantasztikus mérkőzéseknek nézünk elébe. Ez az a csoport, amelyet mindenki figyelemmel fog kísérni.
A csoportban végzett pozíciód is döntő lehet a továbbiakban, hiszen nem mindegy, hogy elsőként, vagy másodikként végzel. Ettől is lesz ez a csoport nagyon érdekes.
Mindegyik mérkőzés egyedülálló, még akkor is, ha Németország vagy Hollandia játszik Dániával. Mindegyik meccs nehéz lesz.
Nekünk négy játékosunk, három különböző országból szerepel majd ebben a kvartettben: Bendtner a dánoknál, Podolski és Mertesacker a németeknél, van Persie pedig a hollandoknál fog játszani. Érdekes találkozók lesznek számunkra is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Ha valakit érdekel mennyire lehet átjátszani az UEFA Fair Play szabályait nézze meg a Bennfentesek című filmet. Nemrég néztem meg és hát átvilágítva a Blatter-Platini féle bandára... hát mindenki döntse el maga.
12 éve
Törölt felhasználó
Van Persie a Cartoon Network aranylabda szavazás házigazdája :D :D :D :D :D :D :D :D

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/537696_364005660324184_100995803291839_1033344_698504776_n.jpg
12 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű volt,hogy az EB ideje alatt Wenger a meccsekkel fog foglalkozni mint szakértő.Ezért vártam pár villám eladást-vételt ezen a héten,de sztem ez a hét elég csendes lesz.Az EB alatt felröppen majd 1 rakás pletyka gondolom,de vmi konkrétumra sztem majd csak a viadal után lehet számítani.Remélem nem lép túl későn a mester,habár kevés folt a csapaton,de azokat muszáj betömni!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem a dánokkal miért nem számol senki ebből a csoportból. Simán esélyesek, hogy megszorongatják mindegyik válogatottat, persze a továbbjutás talán merész gondolat velük kapcsolatban, de a portugálokat nem is olyan rég oda-vissza megverték. Olyan kaliberű játékosokkal nem rendelkeznek, mint a riválisok, de ha egységes csapatként működnek, akkor kiegyensúlyozhatják az erőviszonyokat.
12 éve
Törölt felhasználó
Bergkamp a Swensea első számú jelöltje :) megnézném, hogy mit tudna produkálni itt az angol bajnokságban.

Szólj hozzá