Laurent Koscielny az idei szezont remek formában játszotta végig az Arsenal színeiben. A francia játékos úgy véli, fejlődésében kulcsfontosságú volt, hogy megfelelő fizikai állapotba kerüljön, ezért is járt sokat edzőterembe.

Jó formájának köszönhetően a 26 éves védőt választották meg az Arsenal 4. legjobb játékosának.

Koscielny szerint időre volt szüksége, hogy felvegye az angol futball kemény stílusát.

Többet voltam az edzőteremben idén, mint az előző szezonomban. Ennek köszönhetően erősebb lettem.

- árulta el Koscielny

Jobban érzem magamat, mint az előző évben. Ismerem a ligát, a csapatomat és a klubot. Úgy gondolom, hogy jobb játékos lettem a pályán és azon kívül is a játékosokkal. Jól kijövök a csapattársaimmal, valamint a klubbal és a családjukkal is jobban érzem magam. Jó érzéssel tölt el, hogy az én segítségemnek köszönhetően is sikerült kvalifikálnunk magunkat a Bajnokok Ligájába.
Ez a liga többet jelent, mint az előző évben. Minden egyes testrészem erősebb lett, ráadásul nemcsak fizikailag, hanem pszichésen is fejlődtem. Keményen dolgozom az edzéseken, hogy erősebb legyek és a jó eredményekért egyaránt. Próbálok jobb lenni, és az egyik legjobb védővé szeretnék válni. Megtudom csinálni ebben a csapatban.
Több jó pillanatom is volt a szezon folyamán, de talán a Tottenham elleni mérkőzés volt a legjobb. 25 perc után két gólos hátrányban voltunk, de megtudtuk fordítani a mérkőzést.
Ez egy igazi derbi volt, fantasztikus atmoszférával. A szurkolók is bámulatosak voltak. Ezen a mérkőzésen minden játékos és minden néző jól szórakozott, aki látta az összecsapást.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

12 éve
Törölt felhasználó
Én is Dumbiára szavaznék, ha lehetne ilyet :D ám szerintem ha minden csatár elmegy kell 2 őt igazolni mert RvP és mögé 1 csatár semmire se elég, főleg nálunk, Grioud/Dempsey jó lenne 3. számú csatárnak! Nameg kellene Martin és M'Vila csak hogy ne maradjunk franciák nélkül :D
12 éve
Nyugijani! Hoilett a Mönchengladbachba igazolhat, N'Zonziért kb. 10 klub is érdeklődik. Dempsey érkezésére látok valamennyi esélyt.
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220, csak tudod mi nem vagyunk kulákok, hogy lehozzuk a Moszkvának a csillagos eget :D
12 éve
agyuboy92: elég lenne Marvin Martin és Doumbia! :)

Az elefántcsontparti sokkal sokkal jobb,mint Giroud, nem értem,hogy miért B terv!Sokkal jobban bele illene a játékunkba, labdával is nagyonjó, emellett jól is fejel és hihetetlen gyors!Giroud lassú, labdával egyáltalán nemjó, nem is technikás, jól fejel és ennyi, meg jól lő!Én Doumbia-ra szavazok! :D
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson:

Remy, Marvin Martin, Doumbia, Nigel de Jong(helyette ink N'Zonzi/M'Vila) jönne már miénk lenne a világ :D

Jorhiff : Ne aggódj a Digisport oan mint a City szóval megtartja a jogot :D pénz nem akadály

Szólj hozzá