Nincs megelégedve az előző szezonbeli teljesítményével Aaron Ramsey, ezért javulást ígért az Arsenal szurkolónak a következő idényt tekintve.

A 21 éves játékosnak a 2011/12-es idény volt az első teljes szezonja azt követően, hogy 2008-ban a Cardiff-tól csatlakozott az Arsenalhoz, s hogy 2010 februárjában eltörte a lábát a Stoke elleni bajnokin.

A középpályás teljesítményével több szurkoló sem volt megelégedve a szezon folyamán, Ramsey pedig a kritikákra reagálván elárulta, hogy igyekezni fog jobban teljesíteni a soron következő idényben.

Ez volt az első teljes szezonom, ami jól indult, de ugyanúgy voltak rosszabb meccseim is, mint jók. A vége felé azonban már kezdtem elfáradni.

- mondta Ramsey.

Úgy gondolom, hogy elégedett lehetek, ahogyan sikerült a szezonom. Kétségtelen, hogy jócskán van még bennem, de boldog vagyok azzal, ahogyan alakultak a dolgok az elmúlt hónapokban.

- tette hozzá.

A lábam teljesen rendben van, de a Premier Ligában elképesztő nagy terhelésnek vagyunk kitéve, három-négy naponta vannak meccseink. Néhány alkalommal ez valóban hátráltatott, de igyekszem tanulni a hibáimból.

A walesi válogatott kapitánya arra hívta fel az Arsenal vezetőinek figyelmét, hogy Robin van Persie megtartása kulcsfontosságú lehet, ha a csapat valóban a bajnoki címért akar harcolni a következő idényben.

Meg kell tartanunk Robint, ha komolyan gondoljuk, hogy bajnoki kihívók leszünk a következő idényben. Robin az előző idényben minden tekintetben megmutatta, hogy mennyire értékes játékosa is a csapatunknak. Ő a gólkirályunk, minden csapat meg akarná tartani őt, így természetesen mi is ezen dolgozunk.
Nekünk személyesen nem mondott semmit, hogy mit akar kezdeni, így mi is csak reménykedni tudunk, hogy maradni fog.

- zárta szavait Ramsey.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

12 éve
Törölt felhasználó
Kölcsönbe kellene adni egy szezonra, hogy játékba lendüljön és több játéklehetőséghez jusson, vissza kéne nyernie az önbizalmát(már ha volt neki olyan)!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem azzal van a gond, hogy páran el akarnák küldeni, mert mindenki szíve joga. Hanem amilyen stílusban teszed/teszik. Lehet nagy poénnak néz ki, hogy kutyába sem vesszük stílus, de azért lehetne emberhez méltóan kezelni Ramseyt.
12 éve
Törölt felhasználó
Most itt véditek ramseyt, 2 héttel ezelőtt pedig: out, eladni, szar. Meccs közben ugyanúgy szidtátok, kibaszottul rühellem a 2 színű embereket.. én legalább ha gólt szerzett akkor sem istenítettem.. Majd legfeljebb röhögök azon hogy ha eladjuk, akkor majd olvasom a következő hsz-eket: Nem is kell, viszlát, stb.. 🤢
12 éve
Törölt felhasználó
És még ott van Lukaku is....Mi lesz velünk, jaj(irónia)!
12 éve
Ennyit jelentett a Chelsea-nek a BL-győzelem, az ezzel járó presztízs+plusz pénz még vonzóbbá tette őket a játékosok szemében. Elképzelhetjük,mi lett volna ha a Chelsea nem nyeri meg a döntőt, s nem indulnának a köv. szezonban, akkor Hazard biztosan nem akarna hozzájuk menni... legalább a PL erősödni fog, igaz, ez esetben a harmadik helyért is nagyon meg kéne erősíteni a csapatot, vagy le fogunk maradni.

Szólj hozzá