Francia források szerint az Arsenal a hét folymán megkezdte a tárgyalásokat a Montpellier cspaatával Olivier Giroud leigazolásáért. Az RMC úgy tudja, hogy az angol csapat 6.4 millió angol fontot és Marouane Chamakh játékjogát ajánlotta fel az újdonsült francia bajnok alakulatnak.

Az Arsenal régóta figyelemmel követi Giroudot, aki 36 pályáralépésből 21 gólt szerzett, s megosztott gólkirály lett a PSG-s Nenével ebben a francia idényben. A csapat akkor is megszerezhetné Giroudot, ha Robin van Persie marad, jóllehet sanszos, hogy a Montpellier elutasítja majd az induló ajánlatot.

Az ugyan szinte biztos, hogy Chamakh távozik az Arsenaltól, de a marokkói többször is kijelentette, hogy ha visszatér Franciaországba, azt csak egykori csapatához, a Bordeuax-hoz tenné. A hírek szerint a csatárért még a Fiorentina is érdeklődik, s akár már 3 millió fontért megvehető lenne.

Ugyanennyire valószínű, hogy Giroud is elhagyja a Montpellier-t az idény kezdete előtt, ám a menedzsere tanácsára a döntést csak a nyári Európa-bajnokság után hozzák majd meg, hiszen egy esetleges jó szereplés további kapukat nyithat meg a csatár előtt. A játékos szerződésében lévő minimum kivásárlási ár a Montpellier bajnokká avanzsálása után 13 millió angol fontra nőtt.

A játékos iránt a Liverpool és a Newcastle is érdeklődik. Sokáig a Bayern Münchent tartották a legesélyesebb csapatnak a leigazolását illetően, de a német csapat végül Claudio Pizarro mellett döntött, így kiszállt a Giroudért folytatott harcból.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

12 éve
Törölt felhasználó
Podolskit (szerintem)nem padozni hoztuk el,ha Persie marad kimegy bal szélre
12 éve
Törölt felhasználó
Egyrészt minden játékosnál sokat számít az önbizalom játsszon akármelyik poszton, másrészt Ramsey előtt még egy egész karrier áll, ellentétben Chamakh-kal, aki már valószínűleg túljutott fénykorán, tehát rá alapozni bármit is ostobaság lenne.
12 éve
Törölt felhasználó
Egy csatárnak nagyon sokat számit az önbizalom. A liga első 3-4 meccsi teljesitménye nagyban meghatározza a későbbi teljesitményüket. Bizalom hiányában ez nehezebb.
12 éve
ericsson, először is ne keltsd már a feszültséget, ezt a hülyeséget RVP-től honnan szedted már megint? :)
Én nem szimpátia alapján döntök, de szerintem ezt neked is tudnod kell, amikor Ramsey-t véded, mert azért a walesi játékos idei szezonbeli teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót, de reménykedjünk benne, hogy jócskán van benne tartalék. Chamakh még annyi lehetőséget sem kapott Wengertől, mint Aaron, erre RVP formája csak egy indok, de amikor beállt, akkor is csak 10 perceken bizonyíthatott.
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Van Persie engedélyt akart kérni az Arsenaltól, hogy meghallgathassa a kérői ajánlatát, elsősorban a City-ét, ám az Arsenal ezt visszautasította.

Athlon. Nem szimpátia alapján kell dönteni a játékosok sorsáról, hanem teljesítmény alapján :)

Szólj hozzá