Wilshere még augusztusban sérült meg, akkor a bokájával adódtak gondok és ez a problémája mai napig fennáll. A sérülése óta egyetlen meccsen sem játszott az első csapatban.

A rehabilitációja során volt több mélypont. Január környékén április végére, legkésőbb május elejére becsülték a visszatérését, de Jack továbbra is fájdalmat érzett a bokájában, így közben kiderült, hogy kénytelen kihagyni a szezon égészét, sőt, az EB-t is.

A hétvégi záró fordulót követően Jack nyilatkozott a jövőjét illetően és akkor elmondta, hogy a tervek szerint július 9-én a csapattal együtt kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

Ma megjelentek hírek Jack térdének operációjáról, később ezeket az értesüléseket az Arsenal.com is megerősítette. Wilshere-t Svédországban műtik majd, de a csapat tájékoztatása szerint ez az operáció nem befolyásolja nagymértékben a következő szezon előtti visszatérését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

12 éve
Törölt felhasználó
gyerekek én nekem nagyon nagy félelmeim vannak jack-el kapcsolatban. :( mire felépül (ami ki tudja mikor lesz) oriási meccs hiányal fog küzdeni és nagyon nagyon attol tartok h nem fogja ugyan azt a szintet és játékot hozzni amit eddig láttunkl töle. félek h ö is eduiárdo sorsára jut :/ de persze ne legyen igazam :/
12 éve
Törölt felhasználó
Már majdnem felépül, és hirtelen megműttetik? Új ciciket nem akarnak neki csináltatni, ha már ennyire benne vannak? :D
Na de komolyan: hogy a francba ne hosszabbítaná ez meg a felépülést?
12 éve
Törölt felhasználó
ez vicc komolyan mondom csak nálunk van ilyen... nem lehet , hogy valami woodoo pap nő megátkozta a helyet ahova az eü központ épült??:D
12 éve
Törölt felhasználó
Hát erre nagyon nem tudok mit mondani csak két szó jut eszembe :szomorú , szörnyű !!!!Mielőbbi visszatérést Jacky boy !!!Kitartást !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Mivel az Arsenalról beszélünk, ezért csoda ha majd decemberre egészséges lesz....de ne legyen igazam!

Szólj hozzá