Ma éjfélkor hivatalosan is bemutatásra került Lukas Podolski, az Arsenal első nyári szerzeménye, a csapat hivatalos oldalán, az új hazai mezben pózolva.

Az első, csapatnak adott interjújában a 26 éves játékos elárulta, hogy szerinte a megfelelő időben jött a váltás, s hogy már alig várja az első bevetését az új klubjával.

"Az Arsenal egy nagyszerű csapat, nemcsak Európa-szerte, hanem a világon mindenütt. Amikor a két klub között elkezdődtek az egyeztetések a megvételemről, viszonylag gyorsan meghoztam a döntésemet. Már nagyon várom az új kihívásokat, nagyon várom, hogy az Eb után megkezdjem a közös munkát az Arsenallal." - mondta Podolski.

"Úgy gondolom, hogy jó szezonom volt a Kölnnél, sok gólt szereztem, s így magabiztosan várhatom az Európa-bajnokságot. Eztán fogok Londonba költözni, s megkezdnei az új szezonra való felkészülést immáron az Arsenalnál, ahol csak az lehet majd a célom, hogy sikeres legyek."

"Lassan 27 éves vagyok, úgy gondolom, hogy mostmár megérett az idő egy nagyobb váltásra." - tette hozzá a lengyel származású csatár.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a választ hát reméljük hogy ebben az esetben jobb lesz mint az előző kilencesünk :D
12 éve
Törölt felhasználó
Kedves barczibalazs ez a barsza címer áthúzva, de SZÉP......Hűűű de tetszik.......... :) :) :) GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És persze 25.-én hajrá Athletic Bilbao venga venga Athletic :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ez majd júliusban dől el. Nagy eséllyel a 9 es lesz neki. Park minden eséllyel távozik, így ez a klasszikus csatárszám.
12 éve
Törölt felhasználó
Hányas lesz a mezszáma?
12 éve
Törölt felhasználó
SZAVAZZATOK!!!!!!!!!!
Melyik volt minden idők legemlékezetesebb Premier League-idénye? -


2003-04, amikor az Arsenal veretlenül lett bajnok




http://www.facebook.com/questions/10150958883441499/

Szólj hozzá