Az elmúlt hétvégén az Arsenal 3-2-re legyőzte a West Brom együttesét a Premier League utolsó fordulójában. A győztes gólt Laurent Koscielny szerezte meg az 54. percben, aki egy szögletet követően használta ki Fülöp Márton óriási hibáját.

A francia védő nyilatkozatában elárulta, hogy a három pont begyűjtése érdekében minden lehetőséget meg kell ragadni.

Teljesen mindegy, hogy lábbal, vagy fejjel találok be, a lényeg a gól, amit a csapatért szereztem.

- magyarázta Koscielny

Ez a gól nagyon fontos volt számunkra. Nagyon boldog vaggyok, hogy a szurkolók, a csapat és a főnök is elégedett. Keményen kellett dolgoznunk, hogy idáig eljussunk.
Fontos volt a győzelem, hiszen a következő évben is a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni. Ezt a célt a pályán sikerült elérnünk. Talán nem most játszottunk a legjobban, de a lényeg, hogy megszereztük a három pontot.
Nagyon nehéz azt feldolgozni, amikor 1-0-ra vezetsz, majd bekapsz két gólt. Az idei szezonban többször is volt rá példa, amikor a csapat két gólos hátrányból állt fel. Ilyen volt például a Tottenham elleni mérkőzés is. Egy olyan csapat vagyunk, akik egymásért küzdenek, s ezáltal vagyunk képesek fordítani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
A .com-on vannak fent videók és képek Poldiról lehet csemegézni ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Az biztos ,hogy az a pár játékos akik nyáron érkeztek ,mind jelentős részt vettek ki abban ,hogy a csapat a harmadik helyet elérte! Santos, Merte, Arteta és Yossi is, Parkot nem tudom idesorolni ,mert nem játszott eleget, hogy miért azt csak Wenger tudja. Nagyon kemény szezon volt ,de nagyon büszkék lehetünk a csapatra! Reméljük jövőre még feljebb végzünk a táblázaton. :) Illetve ,hogy a gyengébb láncszemektől megszabadulunk és a hosszabítunk a lényeges játékosokkal!
12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=v-UFWc3n7dI hatalmas játékos!Szerintem nagyonjól játszott tegnap is!Sérülése elött pedig, nagyonjó volt, most egy kicsit visszaesett, de ha belejön, akkor nagy harc lesz Gibbs és ő közte!! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap az a köcsög keménykedett a Cityseknek, de Diabytól már félt. Merte volna ezt Fimpong ellen megcsinálni, biztos vagyok benne, hogy egy 50 meccses eltiltást is bevállalt volna csak hogy összeverje azt a férget :D
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=ZvQb3PHpvZk
Haha:D Egyébként Diaby hogyhogy nem sérült meg ettől? 🐛
Jújdesoká..

Szólj hozzá