Az Arsenal védője, Bacary Sagna, egyértelműen Bradley Johnson-t hibáztatja lábtörése miatt, melyet a Norwich City elleni bajnokin szenvedett el. Véleménye szerint a középpályás, szándékosan a jobb lábát célozta.

 

Az észak-londoni klubnak nem sikerült nyernie hazai pályán, az Emiratesben, szombat délután, mivel Steve Morison az utolsó percekben megszerezte az egyenlítő gólt a Kanáriknak.

 

Sagna azután esett (a képernyőn is láthatóan) össze, miután megpróbált lekezelni egy felé tartó labdát, a tegnapi összecsapáson. Az eset után Arsene Wenger megerősítette, hogy a francia játékos szárkapocscsontja eltört, ugyanúgy, mint korábban a Tottenham Hotspur ellen is történt.

 

A 29 esztendős játékos Johnsonnal csapott össze, mikor elszenvedte a sérülést, ám ezután még felpattant és megpróbált tovább játszani. Sagna úgy hiszi, Johnson a hibás a sérüléséért és állítja, hogy a középpályás szándékosan a gyengepontját nézte ki magának.

 

"Először rálépett a korábban sérült lábamra, majd az akció folytatódott. Mikor le akartam venni a labdát, éreztem egy reccsenést, ugyanúgy, mint a Tottenham ellen. Úgy vélem szándékos volt. Pont arra a helyre lépett, ahol korábban is sérült voltam. Azt hiszem ez okozhatta a bajt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (71)

12 éve
Arsenalfan25: igen, bocsi!Arteta-t kihagytam véletlenül!! :) Ő és M'Vila fog szerintem harcolni, de én a spanyolt tenném be a rutinja miatt a kezdőbe!
12 éve
Törölt felhasználó
Ramsey nem fejlődik olyan dinamikusan, mint amikor berobbant. A sérülése nagyon visszavetette, de abban ne is reménykedjetek, hogy Wengernél nem lesz a meccsek 70%-án kezdő. Nem akarja őt kihagyni még akkor sem ha látszik a vaknak is, hogy nincs olyan jó, mint akik helyett bekerül. Hasonlóan aligi szezonja volt, mint a Liverpoolban Henderson-nak.

Diaby-nak Eduardo példájából kéne tanulnia.
12 éve
Páran beszéltek Diaby-ról. Én már őt meg sem merem említeni, mint lehetséges bevethető játékos. Egy enyhe szellőtől is eltörik a lába. Jobban járna Diaby is meg a csapat is ha eligazolna.
12 éve
Törölt felhasználó
Remélem,hogy Song nem megy el!!!!!M'Vila-nak örülök,de az,hogy ilyen "könnyen" és gyorsan megvettük,nekem aggodalomra ad okot.Egyébként,ha belegondolok akk viszont jogos a megvétele.Arteta és Jack súlyosan sérültek,Diaby rendkívül sérülékeny,Frimpong és Coq fiatalok(az utóbbiból sztem védőt farag W)Rosi-nak ki tudja mennyi van hátra.(bocsi a kifejezésért) és Ramsey eddig csak azt bizonyította,hogy még nagyon kevés.A francia érkezésével Song egyrészt feljebb léphet,másrészt többet pihenhet.Nem tudom mi lesz ebből Augusztus elejére,de a kezdeti jelek biztatóak.A nagy NBA-s mondással élve:Big Things Are Coming!!!!!!!!!
12 éve
arsenal1220: És Arteta?

Szólj hozzá