Arséne Wenger ismertette a keret állapotát a Stoke City elleni meccs előtt.

A francia elmondta, hogy Tomas Rosicky teljesen 100%-os, tudniillik a cseh játékos gyomorbántalmakkal vállalta a Chelsea elleni meccset, ezért nem volt a legjobb formában. A gond viszont már a múlté, s nagy valószínűséggel ismét a kezdőben fogjuk látni őt.

Yossi Benayoun is visszatérhet a keretbe, az izraeli középpályás nem volt nevezhető az anyaegyesülete ellen a múlt bajnokin.

Abou Diaby ezúttal egy betegséggel küzdött a héten, emiatt nem is edzhetett az elmúlt napokban, csak tegnap térhetett vissza a tréningekre. Az biztos, hogy a francia benne lesz a keretben, de valószínűsíthetőleg nem fog kezdeni.

Theo Walcott állapota nem olyan súlyos, mint ahogyan azt hitték. Az angol játékos szalaghúzódás gyanújával kellett lecserélni a Chelsea ellen, de az utolsó fordulóra akár vissza is térhet. Az Európa-bajnokságra azonban biztos, hogy fitt lesz Wenger szerint.

Per Mertesacker állapota is jól halad, a németet még februárban kellett lecserélni a Sunderland elleni bajnokin, azt követően meg is kell műteni, majd a rehabilitáció idejére visszatért Németországba a 26 éves védő. Wenger szerint Walcotthoz hasonlóan ő is ott lehet az EB-n, de a következő két hét kulcsfontosságú lesz, hogy a játékos visszaszerezze a meccsfittségét. Az mindenesetre jó hír, hogy a labdás edzésekre visszatérhetett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Arsenal.com-on nézzétek meg az új Twitter Take Over-t! Diaby nagyon nagy arc. :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Tartok tőle, hogy sok változás nem lesz a Chelsea elleni kezdőhöz képest, ez pedig az jelentené, hogy ismét Ramsey fogja pótolni(vagyis megpróbálja) Arteta-t. Szerencsétlen walesi nem számíthat sok jóra, ha a Stoke hozza a szokásos játékstílusát, már csak ezért is jobb lett volna egy egészséges Diaby.
12 éve
Szegény Diaby. 😏
Látjuk őt még valaha az Arsenal kezdőjében? :-S
12 éve
Törölt felhasználó
Áh Diaby! Bérescseppet neki!

Szólj hozzá