Az Arsenal 2005 óta nem nyert egyetlen trófeát sem, ez minden játékost és drukkert eléggé aggaszt. A csapat a sikertelenség miatt rengeteg kritikát kap, így a játékosoknak és Wengernek is folyamatosan nagy nyomás alatt kell dolgoznia.

A tavaly nyári átigazolási időszak alatt több kulcsjátékosunk is távozott és a friss igazolások is későn érkeztek, így a szezonrajt elég gyengén sikeredett. Az Arsenal jelenleg a 3. helyen áll, jelenleg mindenki számára a BL indulás elérése (jelen esetben megtartása) a cél.

A jövővel kapcsolatban mindenki bizakodó és a jelenlegi csapatban meg is van a potenciál a trófeák elnyeréséhez, amennyiben nem hagyjuk, hogy nyáron 'szétvásárolják' a klubot.

Santos szerint az Arsenalnak újra vissza kell térnie a győztes útra, mert ez a nagy múltú klub a jelenlegi helyzetnél többet érdemel.

"Gratulálok a csapatnak a nagy küzdelmekért, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy sikereket érjünk el. Kvalifikálnunk kell magunkat a következő évi BL-re. Most jó helyen kell végeznünk és a következő évben pedig a bajnoki címért kell küzdenünk."

"Az Arsenal egy nagy klub és többet érdemel. Mindannyian trófeákat akarunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Minden szezon végén mondják a játékosok, hogy a jelenlegi csapatban meg van a potenciál a trófeák elnyeréséhez, aztán a nyáron elmennek a kulcsemberek. 3 éve Adebayor és Toure, 2 éve Gallas, tavaly pedig Na$ri és Fabregas. Ha most elmegy RvP és Song akkor megint ez lesz a helyzet. Szóval a lényeg az, hogy tartsuk meg őket és igazoljunk! Mert Wenger általában úgy szokott 'erősíteni', hogy a távozó játékosok helyére jönnek az igazolások, de ez nem erősítés, hanem csak pótlás.
12 éve
Törölt felhasználó
Ez így is van!

Off: A szombati Stoke elleni bajnokit Chris Foy vezeti.

Szólj hozzá