Szombaton döntetlent játszottunk a Chelsea ellen és ezen a meccsen Walcottot is elvesztettük. Az angol szélső a meccs hajrájában hirtelen a combjához kapott, majd ápolást kért. Rövid időre még visszatért a pályára, de akkor a fájdalom fölülkerekedett rajta és végül le kellett cserélni.

Wenger elmondása szerint elég komolynak tűnik a sérülés, így Theo a szezon további 3 meccsét biztosan kihagyja majd.

"Elég komoly comsérülésnek tűnik. Szerintem esélytelen a visszatérése ebben a szezonban. Az ilyen sérülésekből a felépülés általában 21 nap (minimum)."

Az angolok nagyon aggódóak Walcott állapotát illetően, mert Theo a nemzeti csapat egyik alapembere, így az Ő elvesztése nagy érvágás lenne az angolok számára a nyári EB-n. Wenger azonban mindenkit megnyugtatott és elmondta, hogy a játékosnak pihenésre van szüksége, de az EB-re fitt lehet.

"Rendben kell lennie az EB-re, csak pihenésre van szüksége, viszont azt nem hinném, hogy az Arsenalban idén még láthatjuk játszani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

12 éve
Törölt felhasználó
Persze, nem feltétlenül fogják megverni őket, de nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy a City győzelmi kényszerben játszik/játszhat. A Chelsea/Tottenham igen halványnak bizonyul, de a hátralévő fordulókban ez még változhat. A jelenlegi "legnagyobb" riválisunk (magunkon kívül...) a Newcastle, akikre 4 pokoli meccs vár, ebből 3 idegenben. Kizárt, hogy Wigan (A), Chelsea (A), City (H), Everton (A) meccseken ne veszítsenek pontokat.
12 éve
Törölt felhasználó
Nem feltétlen fogják verni! Ők sem feltett kézzel mennek ki a pályára. A tippem nekem is az, hogy a city otthon elveri a MU-t, de ott még nem dőlt el semmi. Utána még van 3 forduló. Ráadásul a szarkák botlását ki is kell tudni használni, amiben sosem voltunk épp jók.
12 éve
Törölt felhasználó
Ennek örülhetünk, hiszen legalább verni fogják a mögöttünk lévő csapatokat. Üdv mindenkinek az oldalon:)
12 éve
Törölt felhasználó
Ahogy elnézem nyert a City, és botlott az MU. Tehát a City lőtávolságba került megint a bajnoki címért. Nem kell ennek örülni, de így győzelmi kényszerben fognak játszani a Newcastle ellen, és mondanom se kell, nagy szívességet tennének, ha egy kicsit leszakítanánk rólunk a Szarkákat (mondjuk ez jó részt függ a jövő heti City-MU eredményétől is, ahol szerintem sanszos a City győzelme, és nekünk is tennünk kell az ügy érdekében).
12 éve
Törölt felhasználó
Ha idekerül majd az lesz

Szólj hozzá