Nyári érkezése óta rendkívül fontos szerepet tölt be Arséne Wenger elképzeléseiben Mikel Arteta, ezért is mondható óriási csapásnak a hétfői Wigan elleni mérkőzésen elszenvedett sérülése, amely révén a szezon hátralévő részét kénytelen lesz kihagyni a spanyol.

 

A hozzá hasonló játékosokat egyik menedzser sem szeretné elveszíteni, hiszen amellett, hogy remek kvalitásokkal rendelkezik, egy igazi győztes és szervező a középpályán.

 

A pályán mindig egész mérkőzésre kitartó összpontosítás jellemzi a játékát, ezt bizonyítja a Manchester City ellen lőtt gólja is.

 

Először a korábban említett összpontosításáról tanúbizonyságot téve remekül felmérte a körülötte elhelyezkedő játékosok mozgásából, hogy melyik területen lenne esélye megszerezni a labdát, amelyet sikeresen meg is tett, majd befejezve az akciót a kapuba juttatta a labdát.

 

Egy vérbeli középpályás, aki az egész meccs során a történések középpontjában áll.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (160)

12 éve
Törölt felhasználó
Azoknak, akik már siratták a 3. helyet... QPR - Tottenham 1-0 ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Főleg most a piros lappal még inkább be fognak állni védekezni. Azért nem szeretem én ha ellenünk piros lapot szerez az ellenfél, mert az egyenlő a totális védekezéssel.
12 éve
Törölt felhasználó
A QPR ugyanazt játssza, mint ellenünk. Ennek a hígfos Tottenham-nek nem hiszem, hogy sok babér terem itt.
12 éve
Félidőben 1-0!! ;)
12 éve
ha a QPR-tól kikap a Spurs, vagy X-el akkor elég jó pozicióban vagyunk megint, mert a Newcastle nagy valószínűséggel fog hullajtani pontokat a Chelsea-City páros ellen! :)

Szólj hozzá