Az Arsenal kapusa Wojciech Szczesny várhatóan a kezdőben foglal helyet a ma esti mérkőzésen. A portás a Wigan előtti meccs előtti 7 mérkőzés során 5 alkalommal nem kapott gólt. Wenger szerint hamarosan Európa egyik legjobb kapusává fog válni. 

 

A tehetsége mindig ott volt, de gyorsan beérett. Szeretem, hogy jól kommunikál a védőkkel. Fontos, hogy megtaláljuk hátul az egyensúlyt.

 

Nem szeretném megmondani neki, hogy mit csináljon, tudja ő nagyon jól. Összességében a tehetsége alapvető, meg van benne minden, hogy első osztályú kapus legyen belőle. Minden attól függ, hogy mennyit akar javítani.

- mondta Wenger, aki Joe Harthoz hasonlította.

 

A mentális rész létfontosságú. Nézd meg Joe Hartot. Egy fantasztikus kapus Angliában. Számomra a magabiztosság megmutatja a játékos erejét.

- zárta

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nem értek egyet az előttem lévőkkel,mert aki nem csak nézi a focit,hanem ért is a focihoz az tudhatja,hogy az a labda nagyon messze volt még tőle és semmiképpen se érhette el,az is bravúr hogy oda ért,Gomez sokkal közelebb volt a labdához és Szczesnyt nem lehet hibáztatni,én inkább Sagnat venném elő,aki az egyik legbiztosabb pontunk mégis csúnyán átverte az embere,amit olyan közel a kapuhoz nem engedhet meg....talán mintha még az öltözőben lettünk volna,erre hasonlitott az első 10 perc
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem mér basztatjátok sztem nagyon jó kapus.Oké a 2. golban bennevolt és akkor már az egész meccset az ő nyakába kell varrni?Mindenki hibázik ő is ember.Amúgy meg Nem 1 nagy védése volt már amivel enyhén szolva megmentette a csapatot, és a kijövetelei is nagyrészt kiválóak!
12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap a 2.gólban benne volt ,szerencsétlenül fogta meg a labdát ami ugye ki is esett a kezéből!Ha viszont nem mutat be több bravúrt pl. a Liverpool ellen ,akkor ott hiába a 2 Persie villanás ,simán kikapunk több góllal.
12 éve
Törölt felhasználó
Egy teljesen betömörült védelem ellen sokkal nehezebb játszani mint egy olyan csapat ellen aki hajt és gólokat akar szerezni. Kiesés ellen küzdő csapatok mindent megtesznek azért hogy pontot pontokat szerezzenek egy nagyobb csapat ellen.
Hozzáteszem a védelmünk mind a 2 gólban nagyon csúnyán leszerepelt. Sczesny szerintem a 2. gólban volt csak benne de ha az 1 gólnál jól jön ki akkor megelőzhettük volna a baj-t. Én nem hibáztatom mert jobb min Manuel és Lukasz. aki azt mondja hogy rossz kapus nézze meg a többi nagy kapust. Mindenki hibázik emberek véssétek már be a fejetekbe. :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ezt a vereséget az Arsenal hozta össze, nem is értem ez a csapat meg tud verni egy Cityt, Totthenhamet, Chealset mi van velük ilyenkor. Nagy volt a zavar és szerintem sem a kapuson ment el jó ez a srác, hibázott egyet na akkor mi van.

Szólj hozzá