Arsene Wenger megvédte azon döntését, miszerint hiba Ramseyt a középpálya bal oldalán játszatni, miközben a bal oldalon érzi jól magát. Wenger egyértelművé tette, hogy a fiatal középpályás fejlődésében fontos része, hogy új helyzetben is kipróbálja magát. A főnök hangsúlyozta, hogy nem a bal oldalon tervez vele a jövőben, hanem középen.


A bal oldalon való játszása nem hiszem, hogy hosszú távú lehetőség. Az új helyzet segíti a fejlődését. Egyébként is remekül fejlődik.


Néha úgy lehet elérni az egyensúlyt a csapatban, hogy nem két szélsővel játszunk. Ezért kezdett a bal oldalon az Everton ellen. Ott működött, a QPR ellen viszont már nem.


Akkor van egyensúly a csapatban, ha egy játékos nem csak egy pozícióban játszik. Azt hiszem az oktatás a játék fontos része. Fontos, hogy különböző pozíciókban is kipróbálja magát.

- Ramseyt az utóbbi időben nagyon sok igazságtalan kritika érte, de Wenger megvédte.

 

Néha az utolsó pillanatokban nem higgadt. Azt hiszem lazábbnak kell lennie a gólszerzés előtt és többet is fog lőni. Nagyon sok meccset játszott idén, ez az első igazi szezonja,  ami nagyon jól sikerült neki.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Attól függ, ki mit vár Ramseytől. Mindenki azt mondja, hogy neki kell(ene) lennie Fabregas utódjának, de ez volt a helyzet Artetával is, és azért Cesc II.-nek lenni nem egy egyszerű és nem is egy üdvözítő dolog. Wilshere egy visszavont irányító lesz, Song mellett, előttük Ramseyvel, aki majd rotál Rosickyvel és Aretával. Bár mondjuk ha jól tudom, Cesc is visszavont irányítóként kezdte, aztán eggyel fentebb ment, majd elválik mi lesz, Ramseynek azonban lesz szerepe a kezdőben ha visszatér Wilshere is.
Annak idején Koscielnyvel sem volt kibékülve a fél Arsenal-társadalom, vagy Rosickyvel sem, aztán mindketten megtáltosodtak, és mindkettejüket megszerették a korábbi ellenzők, majd így lesz ez Ramseyvel is. Ramsey sok nagyszerű dolgot tud, azzal egyetértek, hogy néha sallangos a játéka, s néha az egyszerű jobb lenne, de ezen majd még csiszolnak Wengerék. Mindenesetre ha megnézzük, ő 5 millió fontba került a Cardifftól, visszautasította az MU ajánlatát is, miközben egy Jordan Henderson egy 20-asba került (csak azért mert angol) és még annyit sem csinál a Poolban mint Ramsey nálunk. Ne aggódjatok, lesz jobb.
12 éve
Törölt felhasználó
Ramseyvel kapcsolatban szerintem az aranyközépút az igaz,tehetséges mert,a válogatottban a sérülés előtt voltak nagyon jó meccsei,jelenleg nem elég jó hogy kezdjen,de nála is elfog jönni az áttörés.
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is le lehetne szállni Ramsey-ről nem olyan rossz a srác .
12 éve
Törölt felhasználó
áhá így már értem .köszi ;)
12 éve
Törölt felhasználó
2 meccsig nem kaptunk az 180 + a hosszabbítás a QPR meg a 66. percben lőtt gólt.

Szólj hozzá