A Premier League 34. fordulójában az Arsenal a Wigan csapatát látja vendégül. A mérkőzés fontos lesz, mivel szombaton a Chelsea gárdájával küzdünk meg. A kezdőcsapatban nincs különösebb változás.

 

Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (c). 

Cserék: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

 

Linkek a mérkőzéshez: http://livetv.ru/en/eventinfo/114467_arsenal_wigan/

 

Mérkőzés után szavazzatok a meccs emberére!


GO GUNNERS!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (225)

12 éve
Ja, és az utolsó 4 meccsünk: Chelsea (H)
Stoke (I)
Norwich (H)
WBA (I)
Mind a 4 nagyon nehéz meccs lesz. A Nowich nemrég nyert a spurs otthonában, a Stoke nagyon jó hazai pályán,ahogyan a West Brom is, a Chelsea pedig jó formában van. :roll:
12 éve
Nem számítottam erre a vereségre. Azt hittem sima meccs lesz, de nagyon rosszul kezdtük a meccset. Ez a védelem katasztrófális volt. Szczesny-vel nem tudom mi volt tegnap. A 2. gólnál mellényúlt és az 1.-ben is benne volt. Sokan azt mondták, hogy a QPR elleni vereség csak egy apró kihagyás volt. Szerintem nem. Óriási hullámvölgybe kerültünk. A Wolves ellen, ha nincs az a piros lap, nem biztos hogy meglett volna a 3 pont. Nagyon hiányzott Koscielny és Arteta. Arteta nélkül NINCS középpályánk. Santos szerintem nem Arsenal szintű játékos, és ezt nem csak a tegnapi meccs miatt mondom. Sagna rossz napot fogott, ahogy Szczesny is. Az egyetlen pozitívum talán Benayoun játéka volt. A Chelsea ellen nagyon össze kell szedni magunkat, mert ilyen játékkal nem fogunk nyerni. A nagycsapatok ellen általában felszívjuk magunkat, remélem ez most is így lesz. GO GUNNERS
ui: Tegnap mindenki szidta Ramseyt, de amikor én mondok róla egy rossz szót...
12 éve
Törölt felhasználó
remény hal meg utoljára szóval hajrá Arsenal ;)
12 éve
Törölt felhasználó
azért a lesz itt még pár necces meccs gondolok
Chelsea-Castle
Castle-City
Pool-Chelsea
Tottenhamnak se olyan könnyű a sorsolása azért
12 éve
Törölt felhasználó
Érhetetlen! Több pontos fórban vagyunk a riválisokkal szemben, egy Wigan ellen aratott nagy gólarányú győzelemmel az ellenfelekre is demoralizáló hatást mérhettünk volna, erre fel itt a lehetőség, és megint tökön szúrjuk magunkat, pazar!
Ennyi rossz teljesítmény csak azt váltja ki belőlem, hogy újra kételkedni kezdjek néhány játékos képességeiben. "A Premier League nem egy sprint, hanem maraton" ezt kellene a kőkeményen a játékosaink fejébe verni. Hiába nyersz zsinórban 8 meccset, attól még nem nyertél semmit. Ez tökéletesen igaz a jelenlegi helyzetünkre. Nincs még meg a 3. hely! Lehet készülni a Chelsea elleni rangadóra.

Szólj hozzá