Tomas Rosicky, a remek formában játszó cseh játékos szerint közel sem szabad felvállról venni a hétfői Wigan Athetlic elleni mérkőzést, főleg annak a fényében, hogy az Arsenal még mindig nem dőlhet hátra teljesen a harmadik helyért vívott harcban.

Arséne Wenger csapata az idei Premier Liga kiírás 34. fordulójában ismét egy kiesőjelölttel csap össze, ám a Wigan távolról sincsen olyan rossz formában, mint amilyenben a Wolverhampton volt. Roberto Martinez alakulata csak egy lesgóllal maradt alul a Chelsea ellen a Stamford Bridge-n két hete, míg az előző fordulóban a bajnoki éllovast Manchester Unitedet 1-0 arányban sikerült is megverniük.

"A Wigan az előző fordulóban megverte a Unitedet, így semmi kétség afelől, hogy kemény meccs vár ránk. Csakis a legjobb formánkban tudunk majd nyerni. A Wigannek van néhány remek játékosa, s egy jó képességű fiatal edzője, így nehéz mérkőzést vár ránk hétfőn." - mondta Rosicky, akit a márciusi hónap legjobbjának választottak meg az Arsenal szurkolói.

"Jó esélyünk van megtartani a harmadik helyünket, de ehhez nyernünk kell hétfő este, ami nagyon nehéz mérkőzés lesz. Nem szabad hibáznunk és hoznunk kell a három pontot az Emiratesben. Az emberek hajlamosak alulértékelni egy ilyen meccs presztízsét, de a Wigan a kieső helyektől igyekszik távol maradni, szóval mind nekünk, mind nekik sok forog majd kockán."

"Ennek már láttuk a veszélyét, a QPR meg is lepett bennünket idegenben, s ehhez hasonlóan nehéz meccsnek ígérkezik a hétfői Wigan elleni is, egyszerűen nem hibázhatunk majd."

Rosicky az Emirates stadion szurkolóit is dicsérte.

"Mostanában fantasztikus az Emiratesben uralkodó légkör, amiből természetesen nekünk is kijut, mert ez egy nagy segítség a csapatnak. Nagyszerű érzés, hogy a szurkolók ilyen szenvedélyesen támogatják a csapatot az egész meccsen át. Remélhetőleg, továbbra is ez lesz a helyzet, s ezzel összefüggésben pedig nyerjük majd a további meccseinket is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
A Kis Mozart ebben az évben Nagyot alkot :))
12 éve
Törölt felhasználó
megérdemelte... mostanában a régi önmaga kezd visszatérni---

Szólj hozzá