Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood a Sunday Mirrornak adott nyilatkozatában elárulta, hogy nagyon szeretnék meghosszabbítani Arséne Wenger 2014-ben lejáró szerződését.

A francia menedzser talán pályafutása egyik legizgalmasabb, és legjobb idényét futja az Arsenallal, a csapata már a harmadik helyen áll a tabellán annak ellenére, hogy az előző nyáron a két legjobbjától is meg kellett válnia, így volt olyan forduló, amit a 17. helyen kellett megkezdenie az alakulatának.

"Egyszerűen tökéletes lenne, ha 2014 utánra is meghosszabbítaná a szerződését. Nem is tudok senki olyat mondani, aki jobban tudná vezényelni a csapatot." - mondta Hill-Wood.

"Megmutatta, hogy mennyire badarság volt kritizálni a csapatát a szezon elején, s csak a sérüléshullám volt az, ami akadályozta a gárdát. Voltak olyanok is, akik szerint távoznia kellett volna. Most szépen beintett a kritikusainak."

"Egy nagyon fiatal csapatot épít, néha zseniális játékossal, akik előtt óriási jövő áll. Biztos vagyok abban, hogy szeretné ezt a csapatát is sikerre vinni. Szeretném, ha addig maradna, amíg boldognak érzi magát nálunk. 14 éve van velünk, s igazán remek munkát végez."

"Szeretném őt hosszú távon is a csapatnál látni, s őszintén nézve, nem látok rá okot, hogy miért ne lenne boldog nálunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

12 éve
Ami nem túl biztató tudván, hogy Drogba mindig betalál ellenünk.
12 éve
Törölt felhasználó
Nézzétek meg. Drogba kezdett, gólt lőtt és nyertek. Akárhányszor Torres kezdett mindig szenvedve nyertek. Ha van esze Di Matteonak Drogba kezd ellenünk.
12 éve
A már lentebb említett okok miatt én már inkább a bajnokságot nyerném meg. 38 forduló, mindenki kétszer játszik...
12 éve
A BL egy érdekes jelenség, mert ha kifogunk egy jó sorsolást, akkor sokáig elmehetünk, de idén is megkaptuk volna a Barcát, ha továbbjutunk a Milanon. Most így volt a jó, hogy kiestünk, tudtunk koncentrálni a bajnokságra. Most a Chelsea a hármas terhelésével megjárta, mert hiába nyertek 5-1-re, David Luiz és Cahill is megsérült, a bajnokságban pedig Ivanovic is el van tiltva. Mindenesetre most formába lendültek, akár a Barcát és bennünket is meglephetnek, de hátha nem így lesz. A holnapi meccs még inkább kötelező!
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egyikről sem szabad lemondani a másik miatt. Egyébként szerintem mi lehetünk annyira jók, hogy mindegyik fronton helytálljunk. Remélem jövőre úgy is lesz. SIKERESEN!

Szólj hozzá