Az Arsenal hátvédje Adre Santos beszélt Balotelli ámokfutásáról. A hétvégén az Arsenal győzött a City ellen, ami nem a fontos győzelemtől volt hangos, hanem Balotelli őrültségeiről.

Az olasz veszélyesen játszott, hiszen az első félidőben majdnem eltörte Song lábát, majd Sagna ellen indított sorozatos rohamot. Végül kiállították az olaszt, aki olcsón megúszta.

 

Az első félidőben Balotelli csaknem eltörte Song lábát. Sagna ellen is nagyon kemény belépői voltak. Valaki elfelejtette őt megnevelni.

 

Beszélnie kell vele valakinek, mert nem úgy működnek a dolgok ahogy a hétvégén cselekedett. A kispadról néztem az egész esetet. Amikor én a pályán vagyok sose folyamodnék ilyesmihez.

- mondta a 29 éves játékos, aki egy boka problémák miatt kellett pár hónapig nélkülözni. A brazil a sérüléséről beszélt.

 

Sokkal jobban vagyok. A tempóba még vissza kell szoknom, de fizikailag jól vagyok. Jól fel vagyok készülve, sokat játszottam a tartalékok között. A City ellen volt a negyedik mérkőzésem a padon. Úgy érzem kész vagyok visszatérni a kezdőbe.

- Santos végül Arséne Wengert is alaposan megdicsérte. A brazil nagyon örül ahogy Wenger a szívén viseli a csapat sorsát.

 

A célunk minden meccsel közelebb kerül. Meg kell tartanunk a jelenlegi formánkat, hiszen a harmadik hely a célunk. Nagyon nehéz feljutni az első helyre, de a célunk a Bajnokok Ligájában való szereplés.

 

Wenger egy nagyon nyugodt, érett ember. Minden helyzetben ugyanúgy foglalkozik velünk, attól függetlenül, hogy győzünk avagy veszítünk. Tisztelem és szeretem őt, teljes mértékig elkötelezett. Úgy gondolom, hogy a tapasztalatának köszönhetően vagyunk ilyen jó formában.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

12 éve
Törölt felhasználó
Piers Morgan is csak egy divat,össze vissza beszél mindent.
12 éve
Törölt felhasználó
eriCesc
Szerintem is a sérülése miatt van ilyen szar formában, mint ha félne hogy megint eltörik a lábát!Ha Fabregasnak is eltörték volna így a lábát hogy 1 éves kihagyjon, akkor biztos hogy nem tartana ott ahol most!
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
Akkor ha van érdeklődés egy női Match Pubot csinálunk és szurkolunk :D
12 éve
Törölt felhasználó
off: Holnap 20:00-tól egy órás összefoglaló az Arsenal - Frankfurt női Bajnokok Ligája mérkőzésről az Eurosporton! Ha a srácok nem is, de a Ladies szállított egy pár kupát a klubnak az elmúlt években, aki érdekesnek tartja a női focit az nézzen bele.

Szólj hozzá