Yossi Benayuon napjai az Arsenalnál meg vannak számlálva. Adta hírül a mai nap az Angol sajtó. Az izraeli középpályás ebben a szezonban a Chelsea csapatától van kölcsönben. Annak ellenére, hogy Wenger tagadta a végleges leigazolását, Benayoun elmondta mindent megtesz az Arsenal sikereiért.


A 31 éves középpályás ismét felkelthette Wenger érdeklődését, hiszen gólt szerzett. Benayoun elmondta, hogy nem biztos hol folytatja a jövőjét.


Azt hiszem nehéz most beszélni a jövőmről.

Jobb öszpontosítani a munkámra. Még öt hétig maradok és mindent megteszek a csapatért. Teljes mértékben elkötelezett vagyok az Arsenal iránt, a többit utána meglátjuk.


Miután június 30. án vissza megek a Chelseabe, a klubnak döntenie kell. Mindegyikünknek azt kell csinálni, ami a legjobb.

- mondta Benayoun, aki így folytatta.


Nem fogok hazudni, szeretem a Chelseat. Jó kaapcsolatunk van. Nem játszottam ott sokat, mert volt egy súlyos sérülésem. Minden nap beszélek az ottani ismerőseimmel. Természetesen a legjobbat szeretném, de nehéz.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Vagy akár egy Evertonban is el tudnám képzelni őt. Sokat tenne hozzá Moyes csapatához.
12 éve
Törölt felhasználó
Elég szimpatikus ember, egy jó hozzáállással. Chelsea-ben szintén kiegészitő ember lehetne csupán. Én a helyében elmennék egy középcsapathoz. Sunderland vagy Swansea. De ha maradni akkor Londonban, akkor Fulham :)
12 éve
én nem igazolnám le, azért annyira nem volt jó,játszani akar, tehát elfog menni! Walcott,Oxi,Podolski ,Gervinho jobb nála szerintem! :)
12 éve
Szerintem nem igazoljuk le. Annyian vannak kölcsönben, és még lesznek érkezők. De mikor játszott, akkor tényleg odatette magát. Nagyon szimpatikus ember.
12 éve
Törölt felhasználó
nem rossz nem rossz de , már ő sem fiatal padozni meg nem fog!!! mehet vissza bár ott sem fog több szerepet kapni...

Szólj hozzá