Az Arsenal a Premier League 33. fordulójában a Wolverhampton csapatához látogat. A kezdőben van néhány meglepetés.

 

Kezdő: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Ramsey, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Csere:: Fabianski, Squillaci, Jenkinson, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Park.

 

Jó szurkolóst!

A mérkőzés után szavazzatok a meccs emberére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (263)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, hogy a Wigan veszélyt jelentene hazai pályán. Az Emiratesből nem fognak pontot rabolni, erre mérget vennék - ha védekezni jönnek, akkor azért, ha támadni, akkor azért fognak megégni. Ne feledjétek az utóbbi jó néhány hazai meccsünket. Abszolút fölény, és szurkolói nyomás. A mai meccstől jobban tartottam, mint a Wigan ellenitől.
12 éve
A Wigan elleni meccs érdekes lesz. Majdnem ikszeltek a Chelsea ellen és most meglepték a Unitedet is. Neki kell feszülnünk ellenük. Mindig ilyenkor kezdenek el küzdeni.
12 éve
Törölt felhasználó
elégedettek lehetünk az eredménnyel főleg annak fényében ahogy játszottunk!! szörnyű pontatlanok és könnyelműek vagyunk! ha ki kéne emelnem vkit akkor santos és ramsey lenne! na ők ma nagyon rosszul játszottak (ramseynál nemujdonság). nyilván a spórolás is benne volt a hibáddzó játékunkba de akkor is nagyon pontatlanok voltunk! chelsea ellen ez kevés lenne! naggyon ajánlom wengernek hogy a wigen és a chelszki ellen rosi legyen a középpályán ne ez a 2ballábas alibiplayer!!
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem azokat, akik nyavalyogtak az egész meccs alatt. A csapat lazán játszott, nem kaptunk gólt, de lőttünk hármat, szereztünk 3 pontot, 5 pontos előnyre tettünk szert, Szczesny bravúrokat mutatott, nem sérült meg senki. Mi kell még?! Szép volt! GO GUNNERS!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Vége. Na jól van megvan a 3 pont és az a lényeg! Játszottunk már jobban is, de a korai kiállítás megkönnyítette a dolgunkat valamelyest, így nem igazán volt nehéz behúzni a meccset. Hétfőn Wigan, majd szombaton Chelsea, mind két meccset meg kell nyerni! Bravó fiúk, szép volt! GO-GUNNERRSS!

Szólj hozzá