Arsene Wenger nem fogja megjósolni hány pont szükséges az Arsenal számára, hogy megtartsa harmadik helyét a Premier League-ben, csupán szeretné, ha játékosai a győzelmekre koncentrálnának.

Az Arsenal-nak ma este lehetősége nyílik arra, hogy 5 teljes pontra növelje előnyét a tabellán a Tottenham Hotspur előtt, amennyiben sikerül legyőznie a kiesőjelölt Wolverhamptont.

 

Mivel a Molineux-ba tett látogatás után, már csak 5 mérkőzés marad hátra a bajnokságból, egy ilyen előny erős pozícióba helyezné az Ágyúsokat, az automatikus BL indulást érő helyezésekért folytatott harcban.

Azonban Wenger, nem szeretne belebonyolódni különböző jóslatokba az eredményekkel és pontokkal kapcsolatban, inkább a saját és csapata teljesítményével törődik:

Az egyetlen cél melyet ismerünk és melyet megteszünk, hogy egyesíjük erőinket a következő mérkőzésre. Ez az egyetlen módja a sikernek.
Nem tudhatod a riválisok meccsei hogy alakulnak, ezért meg kell nyernünk az adott mérkőzéseket.

 

Különböző 'tudósok' folyamatosan számolgatásokba bocsátkoznak a versenyfutás tagjaival kapcsolatba (Arsenal,Tottenham,Chelsea,Newcastle). Próbálják megjósolni hol nyerhetők, illetve hol hullajthatók el pontok.

 

Wenger erről is szólt:

Néhány embernek ezek a jóslatok adják a munkáját. Higyjék el nekem, nem tudnak sokkal többet, mint önök vagy én, hisz minden egyes mérkőzés kimenetelét, az adott napi teljesítményünk határozza meg.

 

Senki nem tudja igazán a válaszokat, hiszen a napi teljesítményünk rajtunk áll és természetesen valamennyire a másik csapaton is. Mindkettőt megítélni, szinte lehetetlen. Lehet valami fogalmad róla, de a labdarúgás oly sokszor lepett már meg minket, főleg az elmúlt 2-3 hónapban.

 

Kérem tehát, hogy ne jósolgassunk. Most más dolog a fontos. Mikor elkövetkezik a végő hajrá ideje, a játékra való fókuszálás válik a legfontosabb résszé, hiszen mindig jelen van a csábítás, hogy előre lezárjunk egy meccset fejben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
OFF:Ivanovicot eltiltották 3 meccsre :D
12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Rég írtam ide,hogyne számolgatna,csak úriemberként teszi,nem pedig holni amatőrként,aki még le is nyilatkozza.
Ez kb olyan komolyatalan dolog lenne,mint olyanokat üzenni más csapatnak,hogy mi jobbak vagyunk,a fagy mindig vissza nyal,tehát oda kell figyelni,ki mit mond.
E téren is fejlődött a csapat.
Ki költöztem angliába,és már a negyedik napomon meglátogattam az emirates stadiont,hatalmas élmény volt körbe jártam az egészet,voltam az öltözőbe leültem Persie és akármelyik játékos helyére.
Ülhettem a cerepadon Wenger PAt Rice helyén,nagyon nagy élmény volt,a stadion belülről csodálatos.
És még Sol Campbellt is láthattam,amint interview-t ad egy szektorban.
A szobrokat is megnéztem,gyönyörűek!
Azt hiszem már csak egy meccsre kéne eljutnom a teljes boldogsághoz!

Azt hiszem a city legyőzésével meglesz a harmadik helyünk.
A Spursnek nincs helye a top 3-ba ezt mindenki tudja,hiába erősek,nem méltóak hozzá.
Go Gunners
12 éve
Törölt felhasználó
Nem számolgat? Á dehogynem... Csak félre akarja vezetni az ellenfeleket! Cseles az öreg! :D :D :D

Szólj hozzá