Az Arsenal a Wolves otthonába látogat a  Premier League 33. fordulójában. A meccs 20:45-kor kezdődik, a Molineux stadionnban.

Arsene Wenger legénységének rettentően fontos lenne a győzelem, hiszen a Tottenham és a Chelsea is pontokat hullajtott. Egy esetleges győzelem esetén, az Arsenal megerősítené harmadik helyét a tabellán.

 

Sérülteket tekintve nem áll jól az Arsenal, hiszen Wilshere továbbra sem bevethető. Rajta kívül Koscielny, Frimpong, Mertesacker, Coquelin, Diaby, Gibbs és Gervinho fog hiányozni. Gibbs a City ellen sérült meg, őt Santos fogja váltani a kezdőben. Koscielny pedig az eltiltását kezdi el letölteni. Kérdéses ugyanakkor Sagna játéka, aki horzsolásokkal küzködik, ám várhatóan kezdeni fog.

 

A Wolvesnél pedig Hunt, Carddock és O'Hara fog hiányozni.

 

Várható kezdő:   Szczesny-Sagna-Djourou-Vermaelen-Santos -Arteta-Song-Rosicky- Walcott-Van Persie-Benayoun

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Remélem, megtanultuk a leckét a QPR elleni meccsből.
12 éve
Kötelező a győzelem, de a kiesés ellen küzdő csapatok ellen nem nagyon szokott menni(főleg idegenben). A Wolves az utolsó a bajnokságban, és már szinte semmi esélyünk nincs a bennmaradásra. Az is lehet, hogy annyira motiválatlanok lesznek, hogy gála meccs lesz, de az is lehet, hogy felszívják magukat az utolsó pár meccsre.
12 éve
Törölt felhasználó
20:45-kor lesz ! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Mindenhol 20:45-öt írnak a meccs időpontjához :roll:

Szólj hozzá